hvordan holde score i baseball

hvordan holde score i baseball

Hvis du er "scoring hjemme" eller på ballpark og stykket "6-4-3" ikke ringer en bjelle, følg deretter disse trinnene for å nyte USAs nasjonale tidsfordriv enda mer

Du trenger:.
Blyanter.
Blyanter.
Baseball Flaggermus.
Baseball Batting Hansker.
Baseball cleats.
Baseball utstyr Vesker.
Baseball Fielding hansker.
Baseball First Baseman Mitts.
Baseball Glove Conditioner Kremer.
Baseball Hjelmer.
Baseball noteringsskjemaene.
Baseballs.
Blyanter.
Baseballs.


en.
Kjøp en score bok (en bok som inneholder ferdigtrykt blanke score ark) eller kjøpe et program /målstyring på en profesjonell baseball spill eller sportsbutikk. Nesten alle bøkene har diagrammene forklare den offisielle instruksjoner for scoring et spill.
To.
Skrive dato, klokkeslett og lagene spiller på toppen av måltavlen før spillet starter.
tre.
Bruk forkortelsene "K" for gjennomstreket og "BB" (base på baller) for tur. For hits, "1B" er en enkelt (en-base hit), "2B" er en dobbel (to-base hit), "3B" er en trippel (3-base hit) og "HR" er en home run.
fire.
Forstå at hver posisjon på banen følger en offisiell numerisk system for å markere defensive putouts og assists. er Mugger 1, hvalbåter er 2, første basemen er 3, andre basemen er 4, tredje basemen er 5, shortstops er 6, igjen fielders er 7, senter fielders er åtte, og rett fielders er 9.
5 .
Hold det enkelt ved å merke nummeret på spilleren vellykket gjennomføring av en putout for baller hit i luften. For eksempel, mark "7" for et fly ut til venstre feltet.
6.
Resultat bakken outs ved å markere antall spillere å gjøre bistå og putout. For eksempel, mark "6-3" for en grunn til at shortstop kaster til første base, eller "6-4" hvis den shortstop kaster til andre base for en kraft ut.
7.

Mark tallene for alle fielders involvert i en dobbelt spill. For eksempel, mark "6-4-3" å merke seg en dobbel play startet av shortstop.
8.
Bruk en enda mer forkortet metode for scoring hvis du bruker statistikk for et brettspill eller dataspill. Med mindre du ønsker å beholde defensive statistikk, merke en "X" for alle outs annet enn strikeouts.

Tips og advarsler


 • Modern score ark med trykte rutenett og diagrammer . Tallene på toppen av en felles rutenett er omganger. Arealene på venstre side av rutenettet er for spillernes navn, posisjoner og uniform tall. Den nederste mellomrom viser summene av hver spillers treff og runs.
 • å notere for suvenir formål, kan du lage din egen forkortet scoring system ved hjelp av en målstyring, et ark med millimeterpapir, eller til og med en stykke foret bærbare papir.


 • relaterte artikler


  hvordan å sparke en fotball
  hvordan å lære et barn å dykke
  hvordan tee opp en golfball
  hvordan å lede en fotball
  hvordan holde score i baseball