typer hockey hjelmer

typer hockey hjelmer

Hockey er en tøff, krevende sport og alle spillere-profesjonelle og amatører-er pålagt å bruke hjelm for å unngå hodeskader, inkludert hjernerystelser og kutt og blåmerker fra en pinne, puck, skate, spille overflate eller en annen spiller. Hjelm er vanligvis laget av et hardt skall, vanligvis vinyl nitritt, men er lette og er utformet for å passe fast, men samtidig komfortabelt over hodet. Se etter hjelmer med EPP skum, som beskytter best mot hjernerystelser

Basic Hjelmer

En enkel hockey hjelm dekker hodet, fra bunnen av hodeskallen til pannen, men gir ikke noe dekke for ansiktet. Selv om dette gjør spilleren til å se klart, forlater den spilleren utsatt for mulige ansikts skader fra en villfaren stick, pucken eller blåse fra en annen spiller. Åpninger i hjelmen gir mulighet for ventilasjon.

Hjelmer Med Plastic Visor

En hockey hjelm med en full, klar plast visir gir beskyttelse til hele ansiktet samtidig som for fri utsikt over handlingen fremover. Imidlertid må visiret ha ventilasjon slik at luften kan bevege seg fritt for å unngå kondens, som kan redusere visjon. Plasten Visiret er også utsatt for rystende, særlig av en rask bevegelse pucken.

Hjelmer Med Plastic Half Visor

En hockey hjelm med klar plast halv visir beskytter øynene, men forlater nese og munn utsatt. Noen spillere, ukomfortabel med en full visir, velger halvparten visiret som et kompromiss.

Hjelmer Med Wire Cage

En hockey hjelm med en wire bur gir mer beskyttelse enn en plast visir, men kan påvirke synet og site linjer. En wire bur er holdbare og kan tåle en truffet av en puck, pinne eller spiller, og vil ikke knuses ved støt. Noen spillere, til hvem sikkerheten står i høysetet, velger wire buret til tross for sin potensielle innvirkningen på å se pucken og isen klart.

Hjelmer Med Protective Chin Cup

Haken er et område utsatt for skade, vanligvis fra treff av en villfaren stick eller pucken, og mange spillere velger å ha en beskyttende kopp. Laget av skum og vaskbart, dekker koppen hele haken og, når slitt med et bur eller full plast visir, fullfører beskyttelse av hele ansiktet.


relaterte artikler


speedminton regler
typer hockey hjelmer
sykkelen sikkerhet riding
mobile sykkelverksted fakta
golf club sett for nybegynnere
regulering basketball høyde