sykkelen sikkerhet riding

sykkelen sikkerhet riding

Flere og flere mennesker i dag er riding sykler for en rekke årsaker, som for eksempel ønsker å spare penger eller energi ressurser, eller for en sunnere livsstil. Med økningen av syklister på veien, vil antall ulykker forutsigbar stige. Når du stropp på at hjelmen, husker noen grunnleggende sykkelen sikkerhet tips for å holde syklet hyggelig og trygt

Staying Safe

I følge National Highway Traffic Safety Administration, ble 698 syklister drept og 44. 000 ble skadd i 2007. Når syklet tar deg på gaten, husk at din sykkel er et kjøretøy, og du er føreren. Overhold alle trafikkregler, inkludert trafikklys og stoppskilt. Ride i samme retning som trafikken flyt. Bo innen asfalt og midtstripe og ikke veve inn og ut av biler. Selv om det kan være fristende, ikke bruke øreplugger eller hodetelefoner når du er sykling. Du må være våkne og ta hensyn til lyder fra trafikken rundt deg. Du må også bruke øynene til å se på jettegryter, våte overflater, kaminer og andre farer.

alltid hjelm når du sykler, og sørge for at det alltid er riktig montert og haken stroppen sitter godt. Før du kjører, sjekk dekkene dine for korrekt inflasjon og teste bremsene å sikre at de arbeider. Bruk lyse farger, slik at sjåførene kan se deg. Hold sykkelen din under kontroll ved å holde hendene på styret. Ikke prøv å bære ting i armene eller på fanget. Hvis du trenger å bære noe med deg på turen din, bruk en sykkel kurv eller operatør, eller ha på seg en ryggsekk. Husk å ri defensivt. Forvente at en bil kommer til å trekke seg ut foran deg, og at en dør åpnes i din vei fra en parkert bil.

Barneriding Safety

Små barn bør alltid ha på hjelm når de sykle . I tillegg bør barna ri på fortauet og ikke i gaten. Når man kjører på fortauet, være oppmerksom på biler trekke inn og ut av oppkjørsler. Stopp ved alle gate-kryss og sørge for at noen nærliggende drivere ser deg før du krysser gaten. Fordi riding på fortauet kan potensielt påvirke fotgjengernes sikkerhet, bør barn bruke et horn eller klokke eller ring ut "Unnskyld meg" når du nærmer fotgjengere.

Night Riding

Hvis du sykkelen på kvelden, ta ekstra forholdsregler. Noen stater krever syklister å ha lysene på forsiden og refleks på ryggen for natten riding. Legg til flere reflekser på dekk. Bruk neon farger og klær med refleks på dem. Noen sykling klær kommer med reflekterende markeringer, men du kan lage din egen ved å legge strimler av reflekterende tape til klærne.relaterte artikler


mobile sykkelverksted fakta
golf club sett for nybegynnere
sykkelen sikkerhet riding
regulering basketball høyde
speedminton regler
typer hockey hjelmer