speedminton regler

speedminton regler

Speedminton er som badminton som er skutt ned ca 10 kopper kaffe. Selv om spillene er like-både bruk racketer og en fjærball-du må være klar for lynrask spiller hvis du har noe håp om å vinne en omgang speedminton

trenger Du:
Målebånd <. . br>Book.
Blyant.
Kalkulator.

Utstyr

Speedminton bruker 6 oz. , 23-tommers-lange racketer i aluminium.

De shuttlecocks er kjent som «fartssyndere" og kommer i tre varianter: en tregere en for rekreasjons-spill, en som kan komme opp i nærmere 200 km /h for matchspill og en som kan lyse opp for natten spille.

Plasten kjegler som markerer grenser er oransje, selv om du kan bruke det som er nyttig hvis du foretrekker det.

Field of Play

I motsetning til badminton, er det ingen netto i speedminton. Du trenger bare to tilstøtende baner, hver en 18-fots torget. Du kan dele kvadrater, ved kjeglene eller noen andre markører. Spillet kan spilles på en tennisbane, i sanden, på gress-overalt hvor det er nok plass til to ruter

Spill

Den første spilleren til å tjene -. Som er bestemt av en flip over en mynt eller andre slik du vil-tjener tre ganger. Da motstanderen serverer tre ganger. Dette gjentar gjennom hele spillet.

Du kan tjene alt fra midten av retten din til utover ryggen linjen. Du vanligvis må holde speeder midje-høy og slipp den, slå den på noe tidspunkt før det lander. Men hvis du tjener fra bak ryggen din linje, kan du gjøre det overhead, med gå-serving som i volleyball. Men du kan ikke krysse tilbake linjen tilbake i retten før du serverer.

Din tjener må krysse inn i motstanderens domstol. Han må da returnere den i retten før den treffer bakken. Du må gjøre det samme

Scoring

Hvis en server feil -. Skritt inn i retten på en back-line tjene og ikke henter speeder over midtlinjen-et punkt er gitt til sin motspiller.
Hvis en speeder treffer bakken, den spilleren som sist slo det blir et poeng så lenge speeder landet inne i motstanderens plass.
Hvis en speeder lander utenfor spilleområdet, motstanderen i den siste spilleren å treffe det blir et poeng. Men hvis en speeder går ut av banen, men er returnert av en spiller før den treffer bakken, fortsetter spillet.
Hvis en spiller slår en speeder mer enn én gang på en retur, motstanderen får et poeng.
Hvis en speeder treffer en spiller, får sin motstander et poeng.

Winning

De første spilleren å få 16 poeng vinner, med mindre motstanderen har 15 på den tiden. Deretter spille fortsetter, fortsatt vekselvis service etter hver tre poeng, helt til en spiller har en to-punkts fordel.


relaterte artikler


typer hockey hjelmer
golf club sett for nybegynnere
sykkelen sikkerhet riding
mobile sykkelverksted fakta
regulering basketball høyde
speedminton regler