regulering basketball høyde

regulering basketball høyde

Forskriften høyde for en basketball hoop er den samme enten du i California eller Kina. Bøylen kan virke lavere i dag grunnet det faktum at de fleste basketball spillere har blitt så atletisk, men basketball er en sport der de grunnleggende regler og forskrifter er universelle

Høyde på Hoop

Høyden på en regulering basketball hoop er 10 meter. Det er målt fra bakken til toppen av bøylen. James Naismith laget spillet i basketball, plasserer to fersken kurver 10 fot høyt på en YMCA i Springfield, MassachusettsDenne høyden standarden har stått testen av tid til mer enn et århundre.

Diameter av Hoop

Til tross for mange regelendringer som plasseringen av den frie kaste line og 3-punkt linje, høyden på en forskrift basketballkurver endringer aldri. Dette gjelder også i diameter av bøylen, som alltid er 18 inches.

Forordning retten lengde

Lengden på junior high, high school og college domstoler forskjellig. The National Basketball Association (NBA) og National Collegiate Athletic Association (NCAA) regulering basketballbane dimensjonen er 94 fot lang og 50 meter bred. High school basketball baner måler 84 fot med 50 fot. Junior high school basketball baner dimensjonen måler 74 meter med 42 meter.

Women's Basketball Fakta

Mens reguleringshøyde og diameter av bøylen er de samme i kvinners basketball, er sporten forskjellig fra menns basketball. For eksempel, er ballens størrelse mindre. Mennene bruker en basketball som er 29. 5 inches i diameter og veier 22 gram,. Kvinnenes basketball er 28,5 inches i diameter og veier 20 gram

2009 NBA Dunk Contest

I 202C i NBA All-Star slam dunk contest involverte en av de minste spillerne i NBA i Nate Robinson (5 meter, 9 inches) og en av de høyeste, Dwight Howard (6-fot-11). Det er vanligvis ikke så imponerende når en så høy spiller forsøker å gjøre triks og dunke på en forskrift hoop, men Howard forandret denne ideen. Han reiste bøylen fra 10 fot til 12 fot og dyktig på dunk. Selv om han ikke vant konkurransen, var dette en av de sjeldne anledninger der bøyle vokste opp i høyden.


relaterte artikler


speedminton regler
mobile sykkelverksted fakta
typer hockey hjelmer
sykkelen sikkerhet riding
golf club sett for nybegynnere
regulering basketball høyde