golf club sett for nybegynnere

golf club sett for nybegynnere

Som en begynnelse golfspiller, vil du sørge for at spillet er både morsomt og lærerikt. Dette hele starter med å ha de rette verktøyene for det du prøver å oppnå. Flere golf club produserer har sin egen vri på hvordan golfklubben bør se og føle. Denne guiden vil hjelpe deg å forstå de viktigste punktene å vurdere

The Beginning

Et golfkølle sett, når de er på kurset, kan bestå av opp til 14 klubber. Hver spiller må hans eget sett med køller. For å begynne, kan det være lurt å leie klubber fra kurset-dersom de er tilgjengelige-for å se om du liker å spille spillet. Når du har spilt et par ganger, vil du da være klar for ditt eget sett.

Typer

Det finnes tre typer klubber. Det kan være mange forskjellige stilarter innenfor hver type.
De tre klubbene er metall (eller tre) skog, strykejern og puttere.

klubber er kategorisert med et numerisk system. Woods kan variere fra 1 til 11 eller enda 12. Den mest vanlige tall, skjønt, er 1,3 og 5. Irons kan variere fra 1 til 14, med 10 og høyere tall vanligvis kalles kiler.

Putteren er den eneste klubben som ikke er nummerert, men det også er den eneste klubben som vil ha ekstreme forskjeller i størrelsen og figurer som er tilgjengelig. De andre klubbene er ganske ensartet i utseende deres.

Hensyn

Du trenger å holde et par ting i bakhodet når du handler for klubber. Først, klubbene er forskjellige på grunn av det som kalles loft. Loftet til klubben vil avgjøre hvor langt golfballen vil reise når du treffer den. Som nybegynner vil du klubber som har en høyere loft, fordi dette vil gi rom for mer tilbake spinn på ballen og mindre siden spinne slik at ballen ikke kurve så mye da truffet.

En typisk nybegynner sett ville inkludere en 1 tre (kalt en sjåfør), en 3 wood og en 5 tre. Føreren skal være mellom 9 og 11 grader i loft. De 3 og 5 skogen sannsynligvis ikke vil få loft oppført på klubben seg.

Du vil ønske en 4 eller 5 jern som det lengste Iron i vesken. Få en 1, 2 eller 3 jern kan skje senere, når du blir vant til spillet litt mer.

Det vil være ulike typer aksler for deg å velge mellom. Som en nybegynner, vil akslinger kan du kontrollere golfklubben mer i løpet av swing, en kompositt skaft kan ha litt for mye varians. Derfra får tilpasset din riktig ligge vinkel og loft vil bli håndtert av en klubb-montering profesjonelle. Hvis du ikke er i stand til å arbeide med en passende profesjonell, vil din lokale golf butikk eller klubbhus butikken har folk til stede som kan hjelpe deg.

Fordeler

Du trenger ikke å kjøpe et sett med golfkøller "off stativet. . "Kjøpe en aksje sett med køller kan faktisk føre til at du mer skade enn godt få et sett av montert golfkøller er ikke så dyrt som det en gang var og vil tillate deg å svinge klubbene slik du trenger det-basert på kroppen din dimensjoner -. og vil være en mer hyggelig opplevelse for deg

Å gå til en golf butikk eller et kurs klubbhus vil tillate deg å snakke med en proff eller person som kjenner de ulike typer klubber tilgjengelig og hva ville være anbefalt for en nybegynner basert på den nyeste teknologien.

Misforståelse

Det er alltid misoppfatninger om golfklubber. Først må du vite at bare fordi du er en nybegynner, betyr det ikke at du bør unngå å kjøpe de beste merkevarer tilgjengelig. Hvis du føler at du kommer til å spille mye golf, investere i en bedre merkevare vil bety en bedre avkastning på investeringen din. Plus, som du forbedrer du allerede har kvalitet klubber. Hvis du føler at du ikke skal spille veldig mye, å kjøpe noe litt rimeligere kan være bedre valg.

alltid holde seg innenfor et bestemt budsjett når du handler for golfklubber fordi som teknologien endres, kan prisene endres også. Prisen på golfkøller er ofte en kilde til misoppfatninger om spillet. En nybegynner sett med golfkøller kan koste så lite som $ 100 til $ 150. Når du flytter inn i mer avanserte teknologier, kan du bruke $ 300 eller $ 400 bare på en sjåfør! I gjennomsnitt vil imidlertid en typisk sett av klubber som inkluderer tre skogen, ni strykejern og en putter bli priset mellom $ 200 og 500 dollar. Legg i en pose, og du kan ha et sett med klubber som vil gi deg mange år med glede i spillet.

Expert Insight

Kjøpe et nytt sett med golfkøller er spennende. Du vil få mulighet til å se på ulike merker og ulike stiler, som kan bli noe overveldende. Ta deg god tid når du velger et nytt sett med køller. Be om å treffe ulike typer klubber på drivingrangen eller i et innendørs anlegg. Planlegger å gå tilbake minst tre eller fire ganger for å se hvordan de føler seg på ulike dager og om noe nytt vil endre vedtaket. Å være montert for klubbene vil bidra til å bygge spillet ditt, og gi en bedre opplevelse når du spiller.


relaterte artikler


speedminton regler
sykkelen sikkerhet riding
golf club sett for nybegynnere
regulering basketball høyde
mobile sykkelverksted fakta
typer hockey hjelmer