kvinners softball treffer tips

kvinners softball treffer tips

Fastpitch softball er et spill som er avhengig av raske reaksjoner for batters. Å ha en god batter holdning er bare begynnelsen skritt for å oppnå suksess da på plate. Andre viktige aspekter for kvinner å følge når treffe skal arbeide med å gjenkjenne banen, holde hodet stødig og kunne plassere ballen for å øke sjansene for en hit.

Erkjenner Pitch

Det er viktig å betale oppmerksomhet til hvilke typer plasser blir kastet og tendenser i pitcher som du står overfor. Legg merke til høyden, hvor plasser er å ende opp når den når fangeren og bevegelsen og spinn på plasser. Hvis du, som en røre, er i stand til å plukke opp disse viktige aspekter og studere motstanderen, vil det hjelpe deg når det er din tur til å bat ved å ikke jage plasser og være tålmodig, slik at du er i stand til å få den beste plasser å treffe .

Komfortabel Stance

Alle svak off-balanse holdning vil få en betydelig effekt på en batter evne til å styre plasseringen av et treff ball, enten på bakken, i luften, til motsatt felt eller trekkes. En off-balanse holdning kan også ha en effekt på evnen til å produsere kraft til å drive ballen og fullføre swing til fulle. En Røren bør ha sin skulder avslappede, armer bøyd og parallelt med hverandre og balansert foten plassering.

Head Stabilitet

Akkurat som å ha en behagelig holdning, holde hodet stabilt er avgjørende for å kunne treffe. Holde hodet stabilt vil hjelpe deg å finne plasser og bevegelse bedre som i sin tur vil skape mer effektive treffe. Lignende å slå en golfball, er det viktig å ikke ta blikket vekk fra ballen eller å bevege hodet til kontakt er gjennomført.

Ball Plassering

Som en batter, er det ikke alltid nødvendig å prøve å slå ballen så hardt som mulig for hver gang. Et godt tips når batting er å spille plasseringen av fielders. Hvis du taster inn på en svakere forsvarer, å forsøke å vinkle bat mot at fielder øke sjansene for et treff. Slap treffer skjer når en batter lener seg inn i en pitch og får et forsprang på vei til første base. Raskere batters benytte denne metoden til å sette ballen i spill og bruk deres sterke sider til sin fordel for å nå base trygt.


relaterte artikler


hvordan trene for å kjøre spor
arrow Fletching instruksjoner
hvordan å sette nye lager på SKS
historie spyd kaste
kvinners softball treffer tips