arrow Fletching instruksjoner

arrow Fletching instruksjoner

Fletching en pil innebærer feste et materiale, oftest fjær, til skaftet til en pil for å øke stabilisering av pilen er aerodynamikk. Tilstedeværelsen av fjærene på halen sørger for mer dra på pilen, som fører til mindre tumbling og fallende piler. Du kan passe fletches inn en pil deg selv om du har riktig verktøy. Fletching dine piler deg selv gir deg mer plass til å tilpasse og oppnå den perfekte pilen

Du trenger:.
Fletching pilken
. Arrow.
Marker.
Fjær.
Fjær lim.


en.
Stå på Fletching jiggen opp med grunnlinjen vendt oppover. En Fletching pilk er en trekantet pilk som holder pilen på plass mens du Fletch den. Grunnlinjen er der pilen holdes stødig
to.
Sett en pil inn i basen tråd med hodet på den nedre enden av jiggen. Spissen på pilen skal peke opp langs skråningen av jiggen.
Tre.
Line klemmen som følger med Fletching sporet i pilen. Plasser klemmen, med fjærene vendt oppover, slik at den hviler på groove. Lag et merke på klemmen 5 /8 av en tomme fra den nedre enden av Fletching groove med en markør. Dette merket vil vise hvor du skal stoppe fjær.
Fire.
Sett fjær i klemmen, fjærpenn vendt vekk fra kildene. Skyv fjær i helt til kantene av klemmen er rørende fjærpenn. Alt du bør se er fjærpenn som går parallelt med klemmen kanter.
Fem.
Finn merket du har gjort på klemmen og sørge for at det fjær går ikke forbi det. Hvis den gjør det, vil du ikke ha noe sted å putte fingrene når du legger pilen. Skyv pil ned til spissen er på linje med merket.
6.
Klem en veldig fin linje med fjær lim langs fjærpenn.
7.

Snu klemmen slik at fjærpenn er nedover, og trykker den inn i Fletching sporet i pilen. Når du har satt inn fjærpenn inn i sporet, vil noen lim siver ut. Rengjør dette bort med en liten nytte kniv.
8.
La limet tørke i 20 minutter og fjerne klemmen.
9.
Roter Fletching pilken til neste tomme sporet er vendt oppover. Gjenta prosessen med liming fjærene før alle sporene er fyllt.

Tips og advarsler


 • Det er ulike stiler av Fletching, så forskning hvilken type Fletching er best for dine behov.
 • bruker for mye lim kan føre til at fjær til å bli sittende fast i klemmen.


 • relaterte artikler


  hvordan trene for å kjøre spor
  hvordan å sette nye lager på SKS
  arrow Fletching instruksjoner
  kvinners softball treffer tips
  historie spyd kaste