metall kontra tre flaggermus

metall kontra tre flaggermus

Den baseball bat er en grunnleggende del av utstyret som kreves for å spille spillet om baseball. Hver spiller må velge flaggermus som er riktig for dem, men avhengig av hvilken liga de spiller i, vil de bli svingende enten et tre eller metall bat

Du trenger:. .
Gulvbjelker
Skruer.
Drill driver.
Målebånd.
Floor, 40 fot med 20 meter.
Ladder.
Wall gulvbjelkene.
2 vegger, 40 fot med 20 meter.
En vegg, 20 meter med 20 meter.
En vegg, 20 fot med minst 12 og ikke mer enn 20 meter.
Dør, maksimal størrelse 3.
5 meter bred og 7 meter høy.
Tak, 40 fot med 20 meter.
Belysning, minst 100 fot stearinlys.
Varme-og luftkanaler.
Rød tape, 1 1 /2 inches bredt.
Painter's maskeringstape.
Rød emalje maling og små roller.

Material

Tre flaggermus kan gjøres fra flere ulike tresorter, men eik eller lønn er mest vanlig. Metal flaggermus er laget hovedsakelig av aluminium (og er vanligvis bare kalt aluminium flaggermus). En tre bat er tyngre enn et metall bat fordi tre er en tyngre, mer kompakt materiale.

Struktur

Mens alle flaggermus er skapt i samme form, er selve strukturen i et tre flaggermus annet enn et metall bat. Tre flaggermus er konstruert av en solid stykke tre, mens metall flaggermus er hul. Strukturen Forskjellen kommer også ut i sundet flaggermusen gjør når den kontakter en ball. Metallet flaggermus gjør en særegen "ping" som noen baseball puristene finner vanskelig å håndtere.

Performance

Den baseball samfunnet startet debattere yteevnen av metall mot tre flaggermus fra den tiden metal flaggermus ble først brukt i 1970-tallet. De tre flaggermus er alltid favorisert av tradisjonalister. Metallet eller aluminium flaggermus er foretrukket av ikke-profesjonelle nivå ligaer fordi deres lettere, kan svinges raskere, og som fører til bedre å treffe kraft i henhold til en undersøkelse utført av ESPN Sports

sikkerhet

Det var en gang trodde at aluminium flaggermus var tryggere å bruke enn tre flaggermus siden tre flaggermus kan og ofte gjør pause. Men enkelte ligaer har stilt spørsmål ved sikkerheten av aluminium flaggermus, som følge av svært ting som brukes for å gjøre dem mer populære. Fordi spillere kan ofte treffe ballen hardere og raskere ut av aluminium flaggermus, risikoen for skader, først og fremst å mugger, oppfattes å være større. Saken begynte å tegne nasjonal oppmerksomhet i 2003 da en spiller ble drept i et spill som brukt aluminium flaggermus.

Typisk bruk

Som i 2010, er aluminium flaggermus brukes av NCAA Division I lag utelukkende, hovedsakelig fordi de er ikke så dyrt som tre flaggermus. Noen college spillerne, spesielt de med profesjonelle drømmer, vil tilbringe en del av deres sommer spille i et tre flaggermus liga bare for å vise speiderne de kan håndtere at bat også. Det er fordi større og mindre League baseball ligaene har alltid brukt tre flaggermus og, som i 2010, hadde ingen planer om å slutte. Pro speidere og baseball puristene mener at aluminium bat kunstig legger peker til en batter gjennomsnittlige og makt statistikk.


relaterte artikler


boksing speedbag opplæring
metall kontra tre flaggermus
pole vault fakta
tips for sykkel sko problemer
golf swing banen tips