golf swing banen tips

golf swing banen tips

Golfklubben swing banen er den retningen klubben er på reise i forhold til målet. Den første retningen ballen starter på virkningen er resultatet av swing banen. Ballen reisen kan bli ytterligere påvirket av klubben ansiktet vinkelen på påvirkning. Men bestemmer swing banen i utgangspunktet om ballen vil starte rett, venstre eller høyre for målet.

Down the Line

Swing klubben ned målet linjen. Målet linjen er en tenkt linje som strekker seg gjennom golf ballen og målet. Hvis klubben svinger nedover målet linjen ballen vil starte rett mot målet.

Inside-Out

Hvis du svinge klubben på en innside-ut banen på ballen begynner til høyre for målet. Dette betyr at klubben går inn på backswing og klubben svinger til høyre for det tiltenkte målet på fremover swing. En innside-ut swing banen vil ofte resultere i en venstre til høyre ball flight. En svært liten prosentandel av golfere produsere en ball flyreise med uavgjort.

Outside-In

Ballen vil starte til venstre for målet hvis du svinge klubben på utsiden-i swing banen. Kroppen åpner opp gjennom påvirkning forårsaker ballen til å starte igjen. Mens det er andre faktorer som avgjør ball flight, en utenfor-i swing banen vil ofte resultere i en venstre til høyre ball flight. Mange amatører som swing på utsiden-i swing banen utvikle en avstøpning bevegelser som fører til denne svinger stien som produserer skiver.


relaterte artikler


tips for sykkel sko problemer
pole vault fakta
golf swing banen tips
metall kontra tre flaggermus
boksing speedbag opplæring