boksing speedbag opplæring

boksing speedbag opplæring

Boksing er en sport som krever utallige timer med trening og personlig engasjement. Fighters må arbeide på en rekke av taktikk og ferdigheter til å bekjempe sine motstandere. Den speed bag er et treningsverktøy for å hjelpe boksere jobbe på sine evner før du går inn i ringen. Jagerfly kan øve kombinasjon stansing og slående mekanikere og utvikler samtidig hånd-øye-koordinasjon og punch timing. Bruke speed bag kan forbedre kampen spillet på en rekke måter

Speed bag informasjon

Speed Posene er trening enheter som brukes til å hjelpe jagerfly utvikle ferdigheter i å bruke i ringen. Posen er laget av en utstoppet ball suspendert fra en plattform. Plattformen kan være festet til vegg, tak eller en glidende rail å gjøre det justerbare. Ballen er festet til plattformen med en krok som gjør at den kan bevege seg i flere retninger når truffet. Magen, eller feiteste del, av posen bør være nær munnen eller nesen. Speed boksesekktrening brukes til å bygge hånd-øye-koordinasjon, samtidig som jagerfly utvikle nøyaktige slående. Speed Posene er tilgjengelig gjennom sportsbutikkene som Dick's eller online leverandører som Everlast. com.

Trening med en hastighet bag

Trening med en hastighet bag er en fremtredende del av å bli en bokser. Instruktører bruke posen til å hjelpe til med condition, form og teknikk. Den speed bag hjelper jagerfly utvikle sin rytme ved å slå på posen når den returer av plattformen. Fighters må sin tid slag riktig å holde posen bevegelse. Jagerfly kan øve jabs, rette slag og kombinasjoner med speed bag. Parallelt med utviklingen av musklene i armen og skuldrene, trening med speed bag tilbyr en rekke andre fordeler.

Fordeler

Speed boksesekktrening tilbyr en rekke fordeler, som for eksempel muligheten til å forbedre hånd-øye-koordinasjon . I en kamp, kan åpninger dukker opp og forsvinner på et øyeblikk, så det tar fort koordinering for å slå når muligheten byr seg. En annen fordel med trening med en hastighet bag er å utvikle nøyaktige slående. Som posen flyttes, må jagerfly kaste velrettet slag. Denne evnen er viktig i en kamp fordi du ikke vil gå glipp av målet ditt -. You'll brenne opp energi og la deg åpne for counter slag

Treningstid

Lære hvordan du skal finne en speed bag tar praksis. Holde posen i bevegelse krever arbeid og konsentrasjon. For å hjelpe jagerfly utvikle sine evner, kan trenere arbeid speed bag inn i sitt program med mindre tid intervaller. For eksempel kan begynne jagerfly bruke i tre minutter før de får en rytme. Fra dette punktet, kan tidsperioder øke til 10 minutter eller mer.

Annen informasjon

Før du begynner speed bag trening, er det viktig å strekke armene, skuldre og nakke. På grunn av plasseringen av speed bag, kan du belastningen musklene dine mens du holder dem på plass. Stå med føttene skulder bredde fra hverandre for å gi deg selv god balanse mens kastet slag på speed bag.


relaterte artikler


tips for sykkel sko problemer
metall kontra tre flaggermus
boksing speedbag opplæring
golf swing banen tips
pole vault fakta