uk junior fotball regler

uk junior fotball regler

kjent internasjonalt som "fotball", spillet av fotball har sine røtter i det 19. århundre England der det opprinnelig ble utviklet for offentlige skolen gutter. Ifølge veteran fotball dommer David Ager, ble spillet «et forsøk på å utvikle karakter, innpode teamarbeid og gi utløp for ungdommelig humør. " For å gjøre fotball mer morsomt for dagens yngre spillere, spesielle regler og bestemmelser er vedtatt for junior spillet av International Football Association Board (IFAB).

Generelle Youth Regler

Lovene i vanlige "foreningen" game gjøre noen generelle kvoter for spillere under 16 år, og refererer til fem viktige områder der vanlige regler og spesifikasjoner kan endres. De stiller krav om at en mindre arena kan brukes med en mindre og lettere ball og en smalere, lavere mål i løpet av en kortere periode med lek. Bestemmelsene også slappe av substitusjon lover som begrenser hvert lag å bare tre substitusjoner per kamp. Uten presise anbefalinger, men de lover ikke synes å ha mye til skjønn av enkelte spill arrangører.

Mini-Fotball

Utviklet av Football Association i 1999, mini-fotball er nå det offisielle spillet for spillere under 10 år. Den er styrt av en mer detaljert sett av regler laget for å maksimere et barns glede av spillet, og å gi næring til høyere nivåer av fysisk engasjement med ballen.

Ball

I henhold til "Lover for Mini-Fotball , "en størrelse fire ball bør brukes av U9 og U10 lag, mens spillere under 8 år bør holde seg til den mindre størrelsen tre. Ballen skal være laget av lær eller annet egnet materiale.

Field Mål

For U9 og U10 lag, bør området spiller ikke være mindre enn 27,45 av 45,75 meter, og ikke større enn 36,60 etter 54,90 meter. For U7 og U8 team, skal feltet være ikke mindre enn 18,30 med 27,45 meter, og ikke større enn 27,45 etter 45,75 meter. Straffefeltet skal måle 9,15 på 16,47 meter, med den straffen merket plassert 7,32 meter fra mållinjen. Målene selv bør være 3,6 meter bred og 1,88 meter høy.

The Game

Team størrelse varierer fra fire-ni-a-side. Varigheten av de enkelte spill er fleksibel, så lenge ingen spiller i U9 og U10 lag spiller i mer enn 60 minutter per dag. Spillere i U7 og U8 lag er begrenset til 40 minutter per dag. Ubegrenset erstatninger kan gjøres, og det er ingen offside regel. Å bidra til utviklingen av spillerne, er U7 og U8 lagene ikke lov til å spille i konkurrerende ligaer eller bli presentert med trofeer.

Impact

"Det er ingen tvil om at innføring av mini-fotball har hatt en enorm innvirkning på junior fotball, sier Andy Manners, nestleder i MK Wanderers fotballklubben i Milton Keynes, England. "Reglene gjør spillet mye mer morsomt for barn, og det er nå organisert ligaer i nesten alle de store byen. Flere unge spillere kan ta del enn noen gang før. "


relaterte artikler


forskjellen i biljard og biljardbord
hvordan du tilpasser kriger hockey hansker
cricket regler i henhold til LBW
hvordan å vurdere en ny golf aksling oppgradering
hvordan å montere et sykkelstativ
hvordan du slår en vei sykkel inn i en stillestående sykkel
gymnastikk motiverende gaver
skate & snowboard klær
trær brukt til buer i bueskyting
pickleball tips