offseason fotball treningsprogrammer

offseason fotball treningsprogrammer

Fotball krever en mer betinget kropp enn kanskje noen annen sport. Etter å ha gått bort fra slutten av sesongen i topp fysisk form, mange spillere gjør den feilen å hvile kroppen for lenge. Under offseason, bør kroppen verken bli presset til det ekstreme den varer i løpet av sesongen, og heller ikke helt i ro. Lett trening tre dager i uken vil hjelpe utøveren holde seg i form til neste sesong.

Aerobic Exercise

Vedlikeholde hastighet fitness under offseason er avgjørende. I motsetning til lange løyper som bygger utholdenhet, aerobic øvelser som fokuserer på å kjøre i korte støt er nyttige for fart. En bore etter dette kalles 15-30-15. Utøveren spurter i 15 meter, hviler deretter i noen sekunder før du kjører en annen 15 meter. Dette gjentas for 24 repetisjoner. Sykle to består av sprint 30 meter for 18 reps. Cycle tre er en 24 reps på 15 meter. Denne øvelsen bidrar også med akselerasjon og nedbremsing.

Styrketrening

Under offseason, bør ingen utøver prøve å holde opp maksimal styrke trening som er nødvendig under fotball sesongen. Men arbeider med å holde kroppens core styrke stabilisert vil vise seg å være nyttig når full trening for neste sesong begynner. Resistance opplæring som er fokusert på kjernen er best. Øvelser for nedre rygg, hamstrings og mage muskler er ideelle, for eksempel trening med en fitness ball eller stabilitet bord. Sit-ups og lung er også bra for core styrke. Trening to eller tre ganger i uken, for mindre enn 45 minutter per økt, er nok.

Endurance

Den utholdenhet for å løpe opp og ned en fotballbane så mange ganger gjennom en hel sesong er vanskelig å oppnå. Når den er, idrettsutøvere må være forsiktige under sitt nedetid å ikke la det nivå av utholdenhet slip vekk helt. Eksperter fraråder lang avstand kjører under offseason. Det er viktig å ta tid til å hvile leddene. I stedet tar del i en annen idrett er en måte å opprettholde puls og utholdenhet. Svømming, sykling og tennis er gode alternativer.

Footwork

Den raske og smidige fotarbeid nødvendig i fotball er en ferdighet som tar lang tid å lære og det må praktiseres, som noen ferdigheter, for å holde seg sterk . Enkelt balanse teknikker, for eksempel sprette ballen ut av hver fot og deretter hvert kne, prøver å nå et høyere teller hver gang, er en avslappet måte å opprettholde kvikk reflekser med minimal belastning på kroppen, Casually sparker ballen med en partner eller hoppe tau også hjelpe med fotarbeid.


relaterte artikler


fotballferdigheter for barn
hvordan du tilpasser baseball gear
hvordan du justerer burton bindinger
NCAA regler om fotball stipend
hvordan du justerer road sykkel sete
hvordan å avslutte laste en softball balltre
hvordan du slår et tre balltre
hvordan man kan måle dimensjoner for et sykkeldekk
hvordan du gjør triks på en stupebrett
Tahoe skianlegg