hvordan du justerer euro kranklager på en bmx sykkel

hvordan du justerer euro kranklager på en bmx sykkel

En Euro bunn brakett for en BMX sykkel består av to gjengede lagerskåler, en avstand ermet som går mellom lagrene, to peiling støv caps, en spindel, avstand skiver som ride på spindelen, og to krank armer som festes på utsiden av hele forsamlingen. Justering av systemet krever at det demonteres og settes sammen igjen. Alle moderne oppsett bruke patronen lagrene bygd inn i koppene, men noen eldre typer har løse kulelagre på løp. Dersom din sykkel har denne eldre kranklager, er det best å bytte til kassett lagrene mens alt er fra hverandre.

Du trenger:
Pin skiftenøkkel skiftenøkkel
. Krankarmen avtrekker verktøy eller klubbe.
Pipenøkkel.
Grease.
Filler.


en.
Fjern krankarmen bolter med pipenøkkel. Trekk krankarmene fra spindelen med krankarmen avtrekker. Noen systemer vil bruke en proprietær avtrekker og noen vil også kreve en klubbe, så se på detaljene for din krank.
To.
Skyv avstandsstykkene og lageret caps ut av hver ende av spindel. Noter hvor mange avstandsstykker var på plass på hver side av spindelen.
tre.
Bruk pin skiftenøkkel skiftenøkkelen til å fjerne lageret kopper fra rammen. Husk at koppen på venstre side av sykkelen vil tråden ut mot klokken, og koppen på høyre side, eller stasjonen siden, av rammen vil tråden ut med klokken. Spindelen og avstanden ermet vil både komme ut med en av koppene.
Fire.
Med alt fra hverandre, inspisere stykker for skade eller slitasje. Ikke bruk noe som ser mistenkelig. Få alt fin og ren med en fille, slik at du kan få et klart syn. Hvis du har en håndfull av løse kulelager, ta kontakt med din sykkelbutikk for et bytte til kassett lagrene.
Fem.
Rengjør og smør gjengene på rammen. Tre en kopp på plass for hånd, noe som gjør at den går på plass greit.
6.
Sett spindelen på innsiden av riktig størrelse avstanden ermet og fôr bitene inn i bunnen brakett skall av rammen. Tråd den andre koppen på plass for hånd for å fange spindelen og ermet.
7.
Bruk pin fastnøkkel til å stramme både kopper før de er godt i rammen. De koppene er designet for å passe flukt med rammen og mellomrommet ermet uten binding. Bruk riktig størrelse ermet for rammens kranklager skall.
8.
Skyv lageret caps og deretter avstandsstykkene over hver ende av spindelen. Avstandsstykkene vil avgjøre kjeden justering, og det bør være samme antall avstandsstykker på begge sider. Sjekk kjedet justeringen ved å skyve stasjonen siden krankarmen på spindelen og sette kjedet på girene. Målet er å lage en rett kjede uten sideveis vridning.
9.
Smør rier av de to spindelen endene. Fest krankarmene og stram sveiv bolter med pipenøkkel. Spindelen ender bør fylle minst halvparten av arealet i hver krank arm og begge armene skal være i flukt med avstandsstykker.
10.
Sjekk alt og gjøre endringer etter behov. Hvis skrur ikke spinner fritt, er ermet mellom lagrene for smal. Hvis armene slingre når du trekker på dem, er mer avstandsstykker trengs mellom lageret caps og krankarmene. Når alt spinner fritt og det er ingen spiller i den skrur, har du justert bunnen braketten riktig.

Tips og advarsler


 • Dobbeltsjekk arbeidet før du sitte på sykkelen, og hvis du er i tvil la en sykkelbutikk sjekke reparasjon.


 • relaterte artikler


  golf ferier i Michigan
  dykket medisinsk tekniker trening
  det offentlige golfbaner i Buford, Georgia
  hvordan å lage en morsom hockey jersey
  optimist pitching maskin regler
  verktøy for å trekke golfballs ut av dammer
  effektene av ulike baseballs
  hvordan du installerer rifle severdigheter
  pickleball tips
  florida high school baseball regler