hvordan bli en fotball lineman

hvordan bli en fotball lineman

I fotball, er den offensive og defensive linjer vurdert posisjoner der spill blir ofte vunnet eller tapt. Linemen vanligvis ikke får mye kreditt, men et sammenbrudd, enten på lovbrudd eller forsvar kan bety forskjellen på et spill. Enten du akkurat har begynt eller en erfaren profesjonell, blir en mektig linemen tar engasjement, både i vektrommet og på spillefeltet
en.
Hit vektene. Det mest avgjørende aspektet å bli en mektig lineman er styrke, og det er ingen bedre måte å bygge opp styrke enn ved å løfte vekter. Linemen bør bruke mye tid på å fokusere på hver kroppsdel når du løfter-det er særlig i armer og ben, brukes for å holde seg motstridende linemen og få en fast posisjon på torv.

Utvikle kraft i vektrommet med tyngre vekter og lavere repetisjoner (alt fra fire til åtte for hvert sett). For eksempel, med benkpress utføre 10 reps på første sett, etterfulgt av åtte, etterfulgt av seks, å øke vekten hver gang.
To.
Diet rett. Selv om det er aldri en god idé å vilje bli overvektig, linemen må ha en viss omkrets. Ifølge kidzworld. com, NFL offensive lineman er 6 fot 4 inches og 300 kg. i gjennomsnitt. Ikke bli skremt av høyden hvis du er kortere, fordi det er vanligvis bare en faktor på det faglige nivå (og vanligvis ikke en faktor i det hele tatt på den defensive linjen).

Det som teller mer er bredde og, selvfølgelig, rå kraft. Ambisjoner linemen bør spise matvarer som hjelper å bygge styrke og gjøre det meste sunne valg. Som inkluderer proteiner som kylling, fisk og andre magre kjøttpålegg samt karbohydrater som brød, pasta og grønnsaker. Linemen ofte spise fire eller fem store (og stort sett friske) måltider per dag.
Tre.
Kast i noen cardio. På toppen av styrke, fotball linemen trenger å ha en god del utholdenhet. De beste ta feltet på nesten alle snapper. Når det er sagt, du trenger ikke å være spesielt rask eller forberede som om de kjører en sprint. Men du ville være klokt å foreta en vanlig jogging rutine på ikke mindre enn 10 miles per uke eller to miles per dag i løpet av uken.
Fire.
Lær teknikken. Rollene av offensive og defensive linemen er forskjellige i ett viktig aspekt. Offensive linemen prøver å beskytte quarterbacken og kjører ryggen og defensive linemen prøver å takle dem. Så hvis du er en linjespiller, er rå makt ikke nok. Du trenger å lære riktig teknikk blokkerer på den offensive linjen, med armene til "skjold" forsvarere uten tak eller "holder" dem. Hvis du er en forsvar lineman du trenger for å utvikle trekk å komme forbi den offensive linjen uten å takle dem.


relaterte artikler


golfbaner i Port Charlotte, Florida
hvordan å få grep om basketball sko
hvordan du skal treffe en speed bag
hvordan å designe fotball cleats
baseball regler for en ball utenfor banen
softball pitcher øvelser
utrip softball regler
fotball rutenett pool regler
hvordan å reparere en sykkel derailleur
softball bat testing