handicap programmer

handicap programmer

Handicap brukes av amatører golfere å vise sin kompetanse. Selv om den eksakte måte å beregne dem kan variere fra land til land, generelt, er handicap funnet ved å få en netto score fra antall slag som faktisk brukes til å fullføre en course. Using den presise matematiske formelen for å finne et handikap, og deretter holde en logg av det, kan være irriterende tidkrevende for amatøren. En rekke programmer (noen gratis) er tilgjengelig som gjør det mulig å beregne handicap og holde orden på den lettere.

StatDoctor

StatDoctor programvare gjør statistikk, handikap og generell spillet forbedring, alt i ett program. Den er tilgjengelig for både Mac og Windows. Et handikap rapporten kan gjøres fra både ni-og 18-hulls baner. Alle handicap score er uoffisielle. Få statistikk ved å skrive inn den runde informasjonen fra spillet ditt inn i et program scorecard, som er akkurat som en vanlig golfbane måltavlen. Programvaren kan deretter generere et handikap rapport, eller "Doctor's Analysis"-rapporten, som bryter spillet ned til områdene ved kjøring, kort spill og tilnærming. I tillegg tilbyr StatDoctor tips for å forbedre spillet ditt. Fra og med 2010, er StatDoctor $ 29 å kjøpe med sjekk eller postanvisning eller $ 33 ganger kredittkort. Du kan laste ned en gratis demo versjon fra StatDoctor nettside, som gjør 10 runder som skal inn, og har ingen tidsbegrensning.

Golf "Handy" Cap Plus

Golf "Handy" Cap Plus gjør at brukere kan ikke bare beregne individuelle score, men også de som for flere klubber og turneringer. Programmet vil skape en offisiell USGA (United States Golf Association) handicap for enten ni eller 18 hull, og vil skape tilsynsrapporter og styringskort. Golf "Handy" Cap Plus kan finne nærmeste hullet markører, spille team gjøre og beregne Callaway handikap. Flere golf spill også er inkludert. Fra august 2010, er programmet kun tilgjengelig for Windows. Last ned en demo av versjon 8 for gratis fra Loft Software eller kjøpe programmet for $ 15.

Handicap System 2010

Handicap System 2010 bruker et regneark-stil grensesnitt å holde oversikt over alle antall golfspillere, fra ¨¦n til 999 999 per vaktliste. Programmet lar deg lage et ubegrenset antall turnuslister og kan sortere dem på en rekke måter, slik som alder eller kjønn. Du kan holde styr på mange biter av informasjon med Handicap System, inkludert adresse, telefonnummer, e-post, ID-numre, bursdag, kontingent, tees, hull, kurs spilt, navn eller handicap. Du kan også opprette tilpasses felt. Handicap er opprettet i henhold til USGA formelen. Det kan emulere Royal Canadian Golf Association handicap, men disse er ikke offisielle, og er ikke sertifisert. Du kan endre beregningen modi og til og med lage din egen handikap anvende dine personlige parametere. Prising avhenger av antall spillere. Fra og med 2010, er programvare for ubegrenset spillerne $ 197, mens den lite versjonen, som kan håndtere opp til 25 spillere, er gratis å laste ned fra Golf Software.


relaterte artikler


hvordan du bruker romaskinen skjermen
de beste offentlige golfbane i Massachusetts
hvordan du kan lage dine egne fotballsko
volleyball bære regler
baseball bat hastighet øvelser
hvordan å feste burton bindinger
fotball bredt mottaker treningsøkter
boksing øvelser for én person
Slik streng en squash racket
hvordan å forbedre mine handicap