MMA trening for barn

MMA trening for barn

MMA --- eller mixed martial arts --- har blitt en av de mest populære kampteknikker i verden, kombinere flere typer tradisjonell kampsport, deriblant brasiliansk Jiu Jitsu, kickboksing, karate og. Selv om opprinnelsen til MMA kjempe seg ut over hele det 20. århundre, kom den virkelige popularitet boom på 1990-tallet da de første spor av UFC --- eller Ultimate Fighting Championship --- laget MMA et kjent navn. Dag, foreldre ofte tillate barna sine å ta del i tradisjonen med MMA kampene som det er mange fordeler som kan utledes av MMA trening for barn.

Staying Fit

Fedme i USA har blitt en enorm problem de siste 20 årene. Som i 2008, hadde 32 stater en overvekt rate på mer enn 25 prosent, mens bare en stat hadde en overvekt på mindre enn 20 prosent. Barn er noen av de mest "utsatt" for fedme så mange ikke får mosjon og egnethet som kreves for å bekjempe fedme. MMA kamper og trening gir en av rømningsveiene for mange barn som potensielt står overfor fedme problemer. Som det er en fysisk-ladet sport, barna får tilstrekkelig øvelse for å gjøre dem i stand til å holde seg i form og leve sunnere liv.

Respekt og disiplin

Det er mange vanskelige spørsmål som foreldre står overfor når oppdrar barn. To av de vanskeligste de kan være respekt og disiplin. Læring kunsten MMA tillater barn å lære en disiplinert tilnærming, ikke bare for idretten, men til liv også. Hele kampstil fokuserer på disiplin, læring begrensninger, så vel som læring når man skal og ikke skal kjempe. Den disiplin som er lært går hånd i hånd med hensyn som er viktig for alle studenter. Trening lærer barna respekt for sporten, motstanderen, og viktigst for seg selv.

Competition

Konkurransen som trening for sporten gir er en som svært få lagidrettene kan like. Å ta på folk en mot en i organiserte kamper, kan barna lære kunsten av sporten og oppleve rush av konkurransen, samtidig som ikke bare bidrar til å øke tilliten til seier, men å lære å forstå og motgang i tap.

Mot

Når barn møter motgang, må de lære seg mot for å fortsette utover en hindring. Innser evne som barna har i å overvinne hindringer og utføre mål og oppgaver er et viktig aspekt at MMA trening lærer barna.

Focus

Bortsett fra den generelle positive effekter og lærdom som kan utledes av MMA, er det flere grunnleggende kampteknikker som blir undervist i MMA trening. Klasser-som vanligvis består av barn fra 5 til 15-funksjonen grunnleggende i flere typer kampstiler, inkludert Tae Kwon Do, Karate og Jiu Jitsu. Hver av disse stilene er samlet i MMA, som lærer barn selvforsvar teknikker, herunder bryting, slag, spark, rømming, og innleveringer. Hver teknikk lærer barna kunsten å overvinne motstandere.


relaterte artikler


Sykkel TuneUp verktøy
hvordan du tester softball baller
bevegelse lovbrudd regler i lacrosse
NFL regler om å legge til en spiller til vaktliste i siste minutt
golf spesifikasjoner for cleveland cg4 tour golf strykejern
profesjonell boksing regler og forskrifter
ansvar i en tredje base coach
offisielle FIBA basketball regler
eliteseriehåndball utkast til regler
AFL mål oppmann regler