Hvordan kan jeg feilsøker problemer med Sherwood kilde dykkecomputere?

Hvordan kan jeg feilsøker problemer med Sherwood kilde dykkecomputere?

The Sherwood Source dykkecomputer er en enhet produsert av Sherwood Scuba å la dykkere å beregne og gjennomføre et dykk profil under vann. Kilde ble utviklet for å være enkelt å bruke og er tilgjengelig i håndledd-montert eller luft-integrert konsoll versjonene. Problemer kan oppstå, blant annet ødelagte skjermer, unnlatelse av å beregne tillatte dykketid, dybde dømmekraft feil og problemer med batteri i endring. Det er flere måter å løse problemene
en.
Sett batteriet. Hvis maskinen ikke vil slå på eller "Lo Bat" tegn har dukket opp på datamaskinens skjerm, så batteriet må skiftes. På nyere modeller, snu maskinen og åpne batteriet luke med en mynt (ikke en skrutrekker), vri den mot klokken i sporet. Bare forsøk dette hvis dette batteriet luken er til stede, eller ta en Sherwood forhandler for eldre modeller. Fjern den gamle O-ring og batterier.
To.
Inn to nye litium 3-volts batterier. Plasser en ny silikon-smurt O-ring i bunnen av gjenger i batteriet luke. Påfør dekselet og vri den med klokken for å forsegle nye batteriene i datamaskinen. Aktivere enheten, som skal foreta en full diagnose og batteri sjekk.
Tre.
Sett datamaskinen i riktig modus. Hvis du holder ser "nederst tid" å være logget på skjermen under et dykk når du vil at datamaskinen skal beregne din no-dekompresjon tid, kan dette løses på to måter. Den første er å få maskinen ut av "alternative modus," den tilbakestilles til "no-dekompresjon mode. " For å gjøre dette, gå til mode-menyen og sett dykket modus. Dette kan bare gjøres på overflaten, mens datamaskinen ikke kan begynne å beregne et dykk etter at den har allerede begynt. Dette kan også skje hvis maskinen er fast i "gauge-modus. "
Fire.
Tilbakestill datamaskinen. Hvis datamaskinen er utsatt for havdyp eller dykke ganger som går utover sine grenser og dekompresjon beregninger, kan det låse seg inn i hva Sherwood termer som "umiddelbar eller forsinket brudd. "Dette betyr at kun" måle-modus "kan brukes på datamaskinen. Av sikkerhetsmessige implikasjoner, er den eneste løsningen å la datamaskinen til å nullstille seg selv. Det vil begynne å fungere igjen etter 24 timer. En timer vil starte etter 12 timer , kan fortelle deg hvor lenge før maskinen tilbake i normal drift.
fem.
Fjern salt innskudd fra datamaskinen. Disse kan føre til at knappen til å feste. Hvis saltavleiringer igjen etter vask maskinen i ferskvann, så forsøke å fjerne dem ved å bruke lunkent vann og om nødvendig legge litt eddik for å gjøre en svak syre bad. Dette vil fjerne overflødig salt krystaller og gratis knappen for bruk.

Tips og advarsler


 • Ikke dykk med en nonworking datamaskin. Det er alltid en god idé å dykke med en annen datamaskin som back-up.
 • Kontakt en forhandler for eventuelle problem som involverer funksjonaliteten til datamaskinen eller feil med enheten.


 • relaterte artikler


  volleyball regler med føttene
  golfleire i texas
  basketball rebounding øvelser for barn
  innendørs volleyball kanadiske regler
  golfbaner i nærheten av Odessa, Florida
  junior volleyball olympisk regler og forskrifter
  dimensjon spesifikasjoner for en scuba tank
  hvordan å trene for en 5k ved hjelp av en tredemølle
  Pennsylvania Palomino baseball regler
  Tennessee hytter ved innendørs minigolf