basketball drible barnespill

basketball drible barnespill

Basketball er en flott sport for barn fordi det er lett å lære og spille. Det øker øye-hånd-koordinasjon og utvikler motoriske ferdigheter. Drible spill gjør barn til å finpusse sine ferdigheter samtidig som det gir en morsom utløp for fysisk aktivitet.

Cones Game

Line opp to rader med 12 kjegler hver. Kjeglene skal være 2 meter fra hverandre. Del barna inn i to lag, og line dem har opp ved siden av sine respektive koner. Hver spiller må drible rundt kjegler. Når han når den siste kjeglen, går den neste spilleren på laget til alle spillerne har hatt en sving. Det første laget til å fullføre bore uten å velte noen av kjegler vinner. Hvis en spiller slår over en kjegle, må han vende tilbake til fronten av linjen, og prøv igjen.

Two-Ball Dribble Race

Gi hver spiller to basketballer, og plassere dem på langt baseline av banen. Hver spiller må drible både baller nedover banen. Den første spilleren til å gjøre det til halv retten uten å miste en ball er vinneren.

Dribble og Tag

Gi hver spiller en ball, og fortelle ham at han bare kan drible i halvparten av banen. Utpeke en spiller som "det. " Det spiller forsøker å kode en annen spiller. Den personen som får merket blir "det. " Enhver spiller som går utenfor banen eller stopper dribling er ute av spillet. Den siste personen forlot drible vinner spillet.


relaterte artikler


reglene i plenen boller i Australia
hvordan gjøre volleyball mer populært
regler for å spille 10 poeng match tiebreaker i tennis
hockey leirer for voksne
jenter lacrosse regler og forskrifter
college softball øvelser
softball øvelser og coaching tips for barnehagen
bevegelse lovbrudd regler i lacrosse
ungdomsidretten spørsmål
ohio basketball regler