mls fordeler

mls fordeler

Reglene Major League Soccer er bestemt i en avtale mellom forbundet og MLS-spillere Union. Denne tariffavtale er lik de i andre profesjonelle sports-og skisserer hver handling mellom en spiller og lag, inkludert fordelene med å være medlem av den pro fotball ligaen. Den siste tariffavtale ble godkjent i mars 2010 og er bra for fem år.

Kontrakter og Lønn

Spillere som har brukt tre år eller mer med en av de 16 MLS lagene er signet til garantert avtaler, ifølge til ESPN. Dette vil gjelde for de fleste av spillerne i ligaen, og garanterer en spillers lønn for en bestemt tid. Minste lønn for en senior vaktliste spiller er $ 40. 000 i 2010 og hver spiller er garantert en fem prosent lønnsøkning hvert år. Spillere også tjene ekstra lønn fordeler basert på periode i ligaen og spilletid. For eksempel, har en spiller som gjør mindre enn $ 125,000 minimum økning i grunnlønn på 10 prosent hvis han spiller i to tredjedeler av lagets kamper, som øker til 12,5 prosent hvis han spiller i 75 prosent av lagets spill.

Health Care, forsikring og utgifter

Hver MLS spiller er tilbudt en 401 (k) pensjonsordning av ligaen. Spillere får også helseforsikring fordeler uten kostnad. Disse fordelene omfatter også en spillers familie. Spillere også motta kompensasjon når du er på veien i form av daglige stipend og refusjoner.

Game billetter

Spillere får fire billetter til hver hjemmekamp og to billetter til hver kamp på veien som en del av sin kontrakt med team. Opp til fire billetter er også tilgjengelig for spillere som deltar i All-Star og MLS-spill. Disse billettene kan brukes men spilleren ønsker.

Ferie og fritid

Spillerne tjener seks uker ferie hvert år, men det kan bare tas i løpet av ligaens off-season, i henhold til tariffavtale. (Den ordinære sesongen går fra juni til oktober. ) Hver spiller er også garantert fem dager fri hver to måneder på skjønn hvert lag.


relaterte artikler


volleyball skyter regler
guttenes baseball øvelser
golfbaner i nærheten av Odessa, Florida
offentlige golfbaner i nærheten av Yulee, Florida
pony league baseball regler
eliteseriehåndball utkast til regler
flott ungdom fotball øvelser
hvordan du bruker sykkelen Shifters
typer pitching kiler
topp 5 rangering golfkøller for kvinner