hvordan du bruker sykkelen Shifters

hvordan du bruker sykkelen Shifters

Sykkel Shifters er tilstede på alle sykler med gir. Gears øke effektiviteten av en sykkel ved å endre forholdet mellom pedal-til-hjul rotasjoner. En økning i hjul-til-pedal rotasjon indikerer et høyere gir (for eksempel gå fra første gir til andre gir, og deretter til tredje). I så fall, mindre syklet resulterer i større distanse. Høyere gir er ofte brukt for å kjøre på flate til redusert terreng og øker motorsykkelens hastighet. Det motsatte er tilfelle når du reiser på stigninger, en syklist vil skifte til et lavere gear. Flere syklet vil føre til mindre distanse, men innsatsen for å overvinne en skråning er redusert

De fleste sykler er utstyrt med en av to generelle typer Shifters:. Index eller friksjon. Disse Shifters er plassert på styret. Index Shifters tilbyr diskret "klikk" med merkbar endring lokasjoner for hvert gir ønsket, mens friksjon Shifters gjøre bruk av relative posisjoner, og syklisten har kjennskap og "føler" for sykkelen. Begge typene fungerer godt og generere de samme resultatene, det er en spørsmål om preferanser.

Du trenger:
Sykkel med tannhjul


en
Legg merke av girene på sykkelen din. . . De fleste har 21 mulige tannhjul (tre tannhjul foran kjeden ringen og syv i ryggen), men ikke alle av utstyret kombinasjoner bør brukes. Noen gir kombinasjoner skape skadelige spenninger mellom kjede og drev. I alt 13 brukbare utstyret kombinasjoner kan trygt brukes på en 21-gear sykkel.
To.
Gjenkjenne akseptabel gear kombinasjoner. Når foran utstyret er i første, kan du bruke den første til tredje bakre tannhjul. Når foran utstyret er i andre, kan du bruke alle de første gjennom syvende bakre tannhjul. Når foran utstyret er på tredjeplass, kan du bruke den femte gjennom syvende bakre tannhjul. Følg disse retningslinjene for å sikre gear lang levetid og glatt riding skiftende.
Tre.
Ride på et plant underlag. Flytt til venstre gear shifter til 2 og eksperimentere med girspaken på høyre side. Skift ene siden (venstre eller høyre shifter) om gangen, og ett gear om gangen. Mens skiftende, føler kjeden gå gjennom girene. Bruk en av de sju bakre tannhjul som er mest komfortabelt for deg. Bytt til et høyere gir og pedal vanskeligere å gå raskere (eller vice versa).
Fire.
Ride oppoverbakke. Skift til et lavere gear for å gjøre arbeidet lettere. For å skifte mens den beveger seg oppover, samtidig skifte ett gir ned og lette noe av presset av pedalene (og dermed bremse ned). Slakk gjør kjedet lett skyve til et lavere gear. Gjenta disse trinnene til du når ønsket gear. Når kjeden flytter inn i gear, fortsetter pedalling normalt. For enda mer enkle syklet, flytt venstre shifter til laveste gir. Syklet oppover kan være en belastning, men desto større overflate, jo mer kraft som kreves for å flytte på et bestemt hastighet.
Fem.
Ride nedoverbakke. Pedalling er nedoverbakke morsomt, men hvis sykkelen er i for lavt av en gear, kranken vil spinne, men vil ikke "fange" hjulet (penning begrepet "spinning hjulene"). Skift til et høyere gir for å engasjere rattet og gir økt kontroll og hastighet på sykkelen. Når skiftende under en nedoverbakke tur, det er ikke så viktig å lette trykket av pedalene, siden den utfor motion oppretter det. Fortsett syklet mens skiftende. For å maksimere hastigheten, flytt venstre shifter inn tredje gir og rett til syvende gear.
6.
Lær hvordan du tomgang gjennom et mangfold av terreng. En syklist vil møte en rekke forhold på de fleste sykkel eventyr, så en god rytter lærer å reagere på disse endringene mens skiftende smidig som om det var andre natur.

Tips og advarsler


 • Øv skifte gir på sykkelen. Dette vil bidra til å gjøre skiftende rutine
 • Vær oppmerksom på veien og tillater ikke skiftende til å ta oppmerksomheten bort fra den viktigste oppgaven:. Riding trygt. Også, bare skifte ett gear om gangen.


 • relaterte artikler


  hvordan du treffer en golf ball langt
  typer pitching kiler
  kitesurfing skoler
  topp 5 rangering golfkøller for kvinner
  hvordan du bruker sykkelen Shifters
  regler om slutten sonen
  flott ungdom fotball øvelser
  regler for high school fotball lag
  Buffalo Bill spill