guttenes baseball øvelser

guttenes baseball øvelser

Gjennomføre opplæring øvelser under hver baseball øvelse for å hjelpe gutter øke sine ferdigheter. Design et annet sett med øvelser for hver trening. Bruke minst halvparten av hver sesjon på øvelser, eller lenger hvis guttene trenger mer arbeid på et bestemt område. Oppmuntre spillerne til også å praktisere det de lærer på sin egen tid.

Bat Speed Drill

Fortell spillerne at formålet med flaggermus hastigheten drill er å treffe 10 baller på rad, den ene like etter den andre. Stand halvveis mellom pitcher 's haugen og hjem plate til pitch til batter. Plasser en bøtte med baseballs til side. Har den første spilleren gå opp til platen og la ham vite at når han treffer ballen, vil du kaste den neste banen med en gang. Kaste den første ballen, så grip en annen fra bøtte. Hold et øye ut for å beskytte deg i tilfelle en hit kommer rett opp igjen i midten. Fortsett øvelsen til hver spiller treff 10 baller på rad.

Sliding Drill

Gjennomføre en glidende drill under gutters baseball praksis for å lære spillerne hvordan du kan unngå en kode. Fortell lagets shortstop å skreve andre base. Ha resten av guttene lineup på den første grunnlinjen. Stå på beholderen's haugen, mot andre base. Fortell den første spilleren i kø for å ta første base, og å løpe og skyve inn andre på din kommando. Skrike for løperen å gå, så kaste ballen til shortstop når løperen er omtrent fem meter fra andre base. Har shortstop gjelder merkelappen etter at han fanger ballen. Fortsett øvelsen til hver spiller demonstrerer riktig skyve teknikk.

Fielding på Run Drill

Hjelp de unge spillerne å forbedre sitt utvalg og sideveis bevegelse ved å gjennomføre en Fielding drill. La hver gutt ta feltet i hans posisjon. Start med den tredje baseman og traff en ball til venstre for seg. Fortell ham til å sette ballen og kaste den tilbake til fangeren. Deretter traff en ball som sitter tett til tredje base linjen, slik at spilleren har til å løpe til sin rett til å sette ballen. Gjenta øvelsen med hver aktør på feltet, inkludert outfielders, noe som gjør hver spiller flytte siden til feltet ballen.

Kaster Drill

Etter en varm opp i begynnelsen av praksis, forteller spillerne til å ta sine posisjoner på feltet. Instruer guttene at når du treffer dem en ball, må de felt den og deretter kaste til basen du ringer ut mens ballen fortsatt er i bevegelse. For eksempel, traff en ball til shortstop, så mens han er flyttet til felt ballen roper "første base" så han vet hvor du skal kaste. Ta med outfielders i bore og få dem kaste til en annen kutte mann hver gang en hit er stilte. Denne baseball bore vil hjelpe spillerne lære å tenke og bevege seg på samme tid.


relaterte artikler


regler for high school fotball lag
svømme leirene i New Hampshire
kitesurfing skoler
regler om slutten sonen
Buffalo Bill spill
flott ungdom fotball øvelser
guttenes baseball øvelser
volleyball skyter regler
hvordan du treffer en golf ball langt
pony league baseball regler