Little League softball regler og forskrifter

Little League softball regler og forskrifter

The Little League organisasjonen startet i 1939 da den aller neven Little League kamp var spilt. I dag, i ligaen oversjøiske både baseball og softball og fastsetter regler for begge. Disse reglene er trykt i bøker og kan nås online av medlemmer dersom organisasjonen. Det er viktig for spillere og funksjonærer for å sjekke rues ofte, så endringer kan gjøres hver sesong.

Maser

Fra i 2008, regel 1. 06 av Little League organisasjonen kreves det første, andre og tredje baser på Little League softball felt å være avtakbar, eller "løsne-stand. " Ifølge Little League nettsiden, har studier vist at «55 prosent av skadene til løpere skje mens du glir inn i basen, og 47 prosent av alle skader til løpere resultat i sprekker. "I motsetning til tradisjonelle baser, er løsne-stand baser utformet på en slik måte at den øverste delen av basen vil gå av og gå med en runner om hun glir inn i basen. Toppen av basen vil ikke flytte, men når en person skritt på den eller går over det.

Kort Kaster

Under en softball kamp, kan pitcher kaste ballen kort, får den til å sprette seg i røren. I denne situasjonen, det Little League reglene beskriver flere mulige utfall. En streik kalles hvis batter svinger ved sprettende ballen og bommer. Hvis røren svinger på ballen og treffer den, er ballen anses live og spillet fortsetter som om ballen aldri hadde sprett. Hvis røren opts ikke å svinge på en sprettende ball, bør dommeren kalle en ball uansett om de spretter ballen tilfeldigvis passere gjennom streiken sonen. Hvis røren er rammet av den sprettende ballen, er i røren får en tur til første.

Interrupted Spill

Dårlig vær eller Little League portforbudet kan gjøre det umulig å fullføre en softball spill. Når dette skjer i en turnering, må spillet fortsette hvis en vinner ikke kan bestemmes. Dette betyr at spillet må videreføres dersom det blir stoppet under en inning der hjemmelaget ikke avslutter sitt på bat etter at bortelaget bånd spillet eller tar ledelsen. Et myntkast før kampen avgjør hvilket lag som vil være hjemmelaget, og som vil bli de besøkende, som alle softball felt er vurdert nøytrale av ligaen.


relaterte artikler


minigolfbaner rundt Bowie, Maryland
topp 5 rangering golfkøller for kvinner
flott ungdom fotball øvelser
Buffalo Bill spill
typer pitching kiler
svømme leirene i vestlige Massachusetts
regler for high school fotball lag
offentlige golfbaner i nærheten av Yulee, Florida
kitesurfing skoler
regler om slutten sonen