typer pitching kiler

typer pitching kiler

Å bestemme hva slags kile du bruker kan være forskjellen mellom en kran-in eller en tre-putt. Kiler gir forskjellige grader av loft vinkler å heve skutt på green. Gapet, sand, lobbe og pitching kiler kan jobbe vanligvis på en kortere avstand enn de ni jern. De er også brukt i farer som bunkers og i grove.

Pitching Wedge

Den pitching wedge er den vanligste av de kiler som er i de fleste hver mengden av jern i en golfer's bag. Det er en forlengelse av de ni jern og har ca en en-til fire-graders vinkel øke over de ni jern. Den pitching wedge er også normalt en halv centimeter kortere enn de ni jern, slik at golfspiller å kontrollere ballen bedre. Den har en 45-til 49-graders loft og kan bli truffet for skudd på ca 100 meter og kortere

Gap Wedge

The gap wedge er en kile som er loft er mellom en pitching wedge (46 grader) og. en sand wedge (55 grader). Denne type wedge brukes for nærmere bilder som ikke krever så mye strøm, eller følge med som en pitching wedge. De kan brukes i et lys grov som gir mer vinkel enn en pitching wedge, men omvendt trenger ikke å ha løftet av en sand kile. The United States Golf Association (USGA) mandater 14 klubber i en golfer's bag under en runde, så å bruke et gap kile kan kreve at du tar en klubb ut, muligens en mid-jern.

Sand Kiler

Sand kiler er klubber som gjør det navnet tilsier-bidra til loft ballen fra sanden. De fleste sand kiler har en 56-graders loft å treffe den dypeste begravet skudd. Denne type kile må være litt tyngre enn pitching wedge for å gi strøm til baller gravlagt i bunkeren. De fleste sand kiler er samme lengde som et gap kile, omtrent en halv centimeter kortere enn en pitching wedge.

Lob Wedge

Den lob wedge brukes til et skudd som trenger å gå på et høyt bane over en hindring for eksempel en busk, rygg eller tre. Lob wedge brukes innen 60 meter fra hullet. Lob kiler utvalg i loft 58-61 grader. Det noen ganger kan brukes i bunkeren for høye, myke skudd som skaper spin å holde seg på den grønne. Men, jo høyere grad av loft i klubben, jo vanskeligere er det å kontrollere. Rådfør deg med en golf pro for å avgjøre hvilken type lob wedge ville være bra for deg i forhold til ditt nivå.relaterte artikler


Buffalo Bill spill
typer pitching kiler
regler om slutten sonen
kitesurfing skoler
flott ungdom fotball øvelser