Buffalo Bill spill

Buffalo Bill spill

The Buffalo Bills er et profesjonelt fotballag i Eastern Division av American Football Conference, ellers kjent som AFC. Teamet har base i Buffalo, NY, og ble grunnlagt av Ralph Wilson Jr i 1960. The Buffalo Bills-logoen har en marine bison med en rød horisontal stripe. Lagets farger er rødt, hvitt og blått. De Bills har laget fire Super Bowl kamper, men har ennå til å vinne det store spillet.

Game Lokaliteter

Fra 1960 til 1972, spilte Bills sine hjemmekamper på den tidligere War Memorial Stadium i Buffalo, NY Siden 1972, laget har spilt de fleste av sine hjemmekamper på Ralph Wilson Stadium i Orchard Park, NYI 2008, det Bills også begynt hosting spill på Rogers Center i Toronto som del av Bills Toronto Series. En avtale med NFL tillater Bills til å spille en forberedelsesfasen og en vanlig sesong-spillet et år på Rogers Center fra 2008 til 2012. Forberedelsesfasen spill er spilt på Ralph Wilson Stadium, Rogers Center eller motstanderens arena.

Game billetter

Buffalo Bills spillet billetter er tilgjengelig gjennom lagets hjemmeside, på Ralph Wilson Stadium og andre billett utsalgssteder. Fans kan også foreta kjøp ved å ringe lagets billettkontor. Den Bills tilbyr gruppen, sesong og individuelle billetter. Gruppe billetter er tilgjengelige for partier på 15 eller mer. Sesong billetter kan fans slå delta på en forberedelsesfasen spill og syv ordinære sesongen hjemmekamper. I tillegg er Bills har premium sitteplasser og suiter tilgjengelig.

Møtende en Buffalo Bills Game

The Bills har et kart over Ralph Wilson Stadium, komplett med retninger og parkering informasjon lagt ut på nettsiden deres. Det er vanlig for fans å delta tailgating og pregame partier på stadion parkeringsplassen før kickoff. Sjekk Bills 'hjemmeside for tailgating regler og informasjon om tillatte elementer på stadion eiendom. Offisielle underholdning og aktiviteter er også planlagt av Bills for hjemmekamper. Fans møtende bortekamper bør sjekke med verten lag for regler og retningslinjer for de respektive stadion.relaterte artikler


regler om slutten sonen
Buffalo Bill spill
kitesurfing skoler
typer pitching kiler
flott ungdom fotball øvelser