hvordan du følge OL på nettet

hvordan du følge OL på nettet

Hvis du leser dette eHow, sjansene er du er den typen person som finner surfer på nettet en spennende og lærerik opplevelse. Dette ringer spesielt for å følge OL. Her er de nettstedene du ikke bør gå glipp
en.
Gå til den offisielle siden til OL på, du gjettet det, olympics. com og surfe denne enkle og omfattende nettsted.

2.
Besøk USA olympiske komité nettsted (usoc. org) for innsiden scoop på OL, med fokus på U. S. team. Lær om steder i den kommende OL, hvordan du kommer dit, hvordan få tak i billetter, og som til å juble for å hente hjem gullet.
Tre.
Vit at det finnes dusinvis av idrett nettsteder på nettet med omfattende OL-dekning inkludert resultater, profiler og reportasjer. Besøk nettsteder som ESPN. com, SI. com, CBS. Sportsline. com, og FoxSports. com.
Fire.
Se etter de mer unike dekning nettsteder som de kommersielle manufactureres av atletisk gear.
fem.
Velg din favoritt sport og besøke sin nasjonale organet nettsted. I friidrett, for eksempel, sjekk ut usatf. org. For gymnastikk, gå til usa-gymnastics. org. Hver sport område, på riktig tid av året, kommer til å lime inn OL i hele sin hjemme side.
6.
Velg en søkemotor hvis du har problemer med å finne et nettsted . Prøv Google. com, for eksempel, og skriv inn "nasjonale friidrett" eller "US gymnastikk. "

Tips og advarsler


 • Registrer deg for en web nettstedets OL nyhetstjeneste, men vær sikker på at du er klar for mye e-post.
 • Hvis du ikke allerede har en rask Internett-tilkobling, får en nå. Du vil ha rask nedlastingstid for bilder av din favoritt utøvere og idretter.


 • relaterte artikler


  hvordan å følge x spill ’monoski
  hvordan finne nøyaktig OL-poster
  hvordan å følge OL på NBC
  Slik finner du OL terminlister
  hvordan du følge OL på nettet