hvordan å følge x spill ’monoski

hvordan å følge x spill ’monoski

X Games er ekstremsport delt mellom vinter og sommer arrangementer. X Games er kategorisert etter ulike stiler. Konkurrenter kjemper om medaljer så vel som penger. The Winter X-Games-funksjonen ski, snowboard og snøscooter. De fleste X Game hendelser har en mannlig og kvinnelig serien bortsett fra monoskier X som er blandet kjønn
en.
Start med historien om monoski. Den monoski ble oppfunnet på 1960-tallet i tiden rundt den første snøbrett. Den monoski var mer populær i Europa, men populariteten falmet med framveksten av snowboard.
To.
Studer registreringer av skiløpere. Den første monoski X Game arrangementet ble avholdt i 2005 på X Games 11 i Aspen. Den gullvinner var Tyler Walker. Tyler deltok også i OL og World Cup arrangement. Den monoski er et nylig tillegg til X Game line-up og har de mest fremragende deltakerne i landet.
Tre.
Kontakt USA Paralympics Team. Paralympics sammenfallende med OL. Paralympics konkurrenter for Winter Games er de viktigste utøverne som kjemper om X Game monoski mesterskap. Den amerikanske Paralympics Team har informasjon om kommende arrangementer monoski og vedlikeholder av tidligere monoski konkurranser.
Fire.
Kom i kontakt med enkelte monoskiers gjennom deres nettsider og blogger. Mange av de beste utøverne markedsføre seg via nettet. X Game nettsteder har web linker til medaljevinnende monoskiers.
Fem.
Spor resultatene for monoskiers med ESPN og andre sports programmer og nettsteder. Som monoski konkurransene får mer publisitet, større sports medier vil skape mer innhold og leie monoskiers som kommentatorer og reportere.
 relaterte artikler


hvordan finne nøyaktig OL-poster
hvordan å følge x spill ’monoski
hvordan å følge OL på NBC
hvordan du følge OL på nettet
Slik finner du OL terminlister