hvordan en kan møte en bakre choke hold hjelp bushido kampsport

hvordan en kan møte en bakre choke hold hjelp bushido kampsport

Den japanske konseptet Bushido, som oversettes som "The Way of the Warrior", var en helt omfatter koden på hvordan en kriger skal leve sitt liv og handle til enhver tid. Det forkynte konstant årvåkenhet og være klar til kamp når som helst, ved hjelp av hva metoder og materiell kan være tilstede for å forsvare seg, så vel som ens kostnader. En omfattende form for selvforsvar kjent som Bushido Martial Arts har nylig blitt utviklet som fremmer samme konsept og tankesett. Det tar ikke utelukkende fra noen form for kampsport, heller ikke følger det noen regler av kamp, da det forutsetter at brukeren er forsvarer sitt eget liv.
en
Begynn med motstanderen nærmer deg bakfra og innpakning hans høyre arm rundt halsen din. . . Han skulle låse albuen stengt så tett som han er i stand til og ta tak i hans høyre håndledd med sin venstre hånd for å fullføre hold.
To.
Len deg tilbake i motstanderen din og nå opp og bak. Klapp i hendene over motstanderens ører. Hvis gjort kraftig overtrykk skapte forårsaker store smerter til den ytre øremuslingen av øret samt trommehinnene. Selvfølgelig du ønsker å gjøre dette kun lett hvis øve med en sparring partner.
Tre.
Switch plasseringen av hendene. Cup baksiden av angriperens hode like over krysset med halsen i høyre hånd. Bruk venstre hånd for å grave, pekefingeren og tommelen i groper på hver side av angriperen halsen rett under kjeven. Trekk angriper hode mot deg og grave innover for å slå to trykkpunkter som kjører langs undersiden av kjeven. Dette vil føre til at angriperen store smerter. Smerten vil tvinge angriper til å kaste hodet tilbake i et forsøk på å komme unna.
Fire.
La angriper å kaste hodet tilbake, guiding den til din høyre side med hendene som han gjør det. Ta til høyre med venstre beinet som dreiepunkt. Samtidig rotere armene i tillegg til angriperens hodet rundt til fronten din. Å gjøre dette vil din reise angriper rundt kroppen din, bare guide ham ned i bakken med hendene hvor de er. Speed ting sammen ved å tvinge ham ned med flat din venstre håndflate over forsiden av halsen.
Fem.
Avslutt angriper med en halvstikk kutt på halsen hvis du føler situasjonen garanterer det.

Tips og advarsler


 • Du vil mest sannsynlig vil trekke slag når øve med en partner.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan bli en OL-dommer
  hvordan å behandle blomkål ører i brasiliansk Jiu-jitsu
  hva er kravene for å spille i Masters golf turneringen?
  hvordan wing chun runde spark
  hvordan esguiva i capoeira
  hvordan å forsvare seg mot en angriper som holder en pistol i ansiktet
  hvordan du bruker nærkamp teknikker i Krav Maga
  hvordan du gjør det sucrutup jance holdning i soo Bahk do
  hvordan å utføre Ude gatame strak arm lås
  hvordan å øke hastigheten og nøyaktigheten av spark i taekwondo