hvordan du kan vinne en fysisk kamp

hvordan du kan vinne en fysisk kamp

Det er nøkkelen til å kunne forsvare deg selv i en fysisk konfrontasjon, og legg motstanderen. Merk: selv store krigere taper. Denne artikkelen beskriver de viktigste tiltak skritt å ta både for å forberede deg for en fysisk konfrontasjon og spare deg selv mens du i en
en.
Lær det grunnleggende om hånd-til-hånd kamp. Vet å bevege seg ordentlig, punch riktig, og grunnleggende bryting trekk. Du må være i stand til å kjempe fra ulike avstander. Dette kan gjøres ved å trene MMA. Bare å ha grunnleggende kjennskap til kampsport vil gi deg mer selvtillit bør du være fanget i en kamp.
To.
Ikke eskalere konfrontasjon hvis du ikke kan håndtere de potensielle konsekvensene. Dette bør være selvinnlysende, men det er overraskende hvor mange folk snakker, men er redd for å sikkerhetskopiere den opp med handling.
Tre.
Vær oppmerksom på motstanderen. Timing er viktig. Du trenger for å fange din motstander off-vakt. Du må dømme hans styrker og svakheter, og fokusere på sine svakheter. Du må tenke på hva slags fighter han trolig er, og justere din tilnærming. Lukk avstand med høyere motstandere. Catch ham når han ikke ser. Bruk helst nær ved objekter du kan for å hjelpe deg. Distrahere ham.
Fire.
Fremfor alt, revurdere dine synspunkter om å vinne. Noen ganger det betyr ganske enkelt å komme ut av en konfrontasjon det samme som du gikk inn i det. Vær oppmerksom på dine omgivelser, og være realistisk om dine egne evner.

Tips og advarsler


 • I en fysisk konfrontasjon, kan alt skje. Vær forsiktig med hvordan du velger å håndtere selv.
 • Fighting er medfødt farlig, og kan gjøre deg vondt.


 • relaterte artikler


  hvordan å utføre hesten holdning i jern håndflaten kung fu
  hvordan cloud hendene blokker i tai chi
  hvordan danne en roda for Capoeira
  hvordan å slå gjennom murstein
  hvordan du bruker føttene til å blokkere i karate
  hvordan å varme opp og strekke for kung fu
  hvordan du utfører en side kick i karate
  hvordan å gjøre Akilles låsen brukes i brasilianske jujitsu
  Slik strekk før Hapkido klassen
  hvordan du gjør en judo kast