hvordan du gjør en spinning rygg hånd hogge i kampsport

hvordan du gjør en spinning rygg hånd hogge i kampsport

Mønet hånden er en åpen hånd martial arts streiken som bruker tommelen og pekefingeren side av hånden til å slå en motstander. Fingrene holdes tett sammen for å låne stabilitet til streiken. Mønet hånden brukes vanligvis mot en motstander kjeven eller på siden av hodet. Legge til et spinn til et møne hånd streik gir bevege seg mye mer makt og er en effektiv kampkunst streik for å bruke i en gate kamp selvforsvar situasjon
en.
Begynn i rett klar holdning. Plasser din høyre fot i front, vinklet 45 grader på innsiden. Den venstre foten er ca 18 inches bak fremre foten og peker på en litt mer fremover vinkel enn foran foten. Elevate ryggen hælen et par inches og line den opp med de store tå på høyre fot. Hold armene opp foran brystet, hendene rett under haken i en åpen stilling. Square hoftene til siden med skuldrene vinklet litt fremover.
To.
Pivot til venstre, svinger den venstre foten 180 grader slik at du er vendt vekk fra motstanderen din, fortsatt i en rett holdning. Som du rotere, holde venstre hånd åpen og beskytte ansiktet med den, holder armen tvers foran kroppen med hånden i nærheten av høyre øre, håndflaten utover. Rett høyre arm og forberede hånden for streiken ved å holde fingrene helt åpent og sammen, gjemt tommelen litt under.
Tre.
Shift hoftene til venstre slik at du nå overfor din motstander i en venstre holdning. Din venstre hånd forblir opp i forsvar, og den høyre armen er utstrakt, hånd klar for streiken.
fire.
Sving din høyre fot frem til en riktig holdning mens bringe høyre arm rundt til fronten og slående over motstanderens ansikt med mønet hånden.

fem.
Følg gjennom med armen din, forbi motstanderens kropp, og gjenoppta en rettighet klar holdning eller grappling holdning.

Tips og advarsler


 • Kampsport bevegelsene utføres svært raskt, i væske rad. Perfekt saldoen i hver del av farten før du setter det hele sammen.
 • spinning ryggen hånd kan lett bli etterfulgt av en backfist eller albue ved å trekke høyre arm opp og tilbake igjen for å slå til raskt hvis motstanderen står fortsatt.
 • Vær forsiktig når engasjerende i kampsport. Din treningspartner bør holde puten på en slik måte at han eller hun ikke absorberer virkningen av streiken.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage en kniv hånd i karate
  hvordan du gjør en omvendt sirkulær palm streik
  hvordan du gjør det hapkido skulderen grip forsvar
  hvordan å bryte styrer med side spark
  hvordan å knytte en martial arts belte
  hvordan å avvæpne en pistol
  hvordan korset bena lav blokk i soo Bahk do
  hvordan de skal forsvare mot en punch med en dobbel punch
  Slik bruker du et Brabo choke fra én etappe forsvar
  hvordan å kjøpe en wing chun sommerfugl sverd