hvordan du gjør en sovende choke hold i kampsport

hvordan du gjør en sovende choke hold i kampsport

Den sovende choke hold blir ofte brukt i kampsport som en måte å gjøre en motstander bevisstløs i en relativt sikker måte. Det er også brukt av politiet til å deaktivere uregjerlig folk. Den sovende choke hold er kontroversielt og bør ikke brukes mindre det er tvingende nødvendig. Noen mener at den er ansvarlig for flere dødsfall. Det bør bare utøves under tilsyn av en kvalifisert kampsport profesjonelle
en
Pakk armen rundt motstanderens nakke bakfra. Bøy armen slik at albuen peker nedover. Din hånd skal være opp av øret hans.
To.
Grip biceps av den andre armen med hånden av kvelende armen. Pakk fingrene og tommelen rundt overarmen.
Tre.
Plasser hånden til den andre armen på baksiden av motstanderens nakke. Du skal nå ha et fast grep rundt halsen hans. Den kvelende armen skal være i en "V" under motstanderens hake.
Fire.
Klem choking armen sammen som om du bøye biceps. Du prøver å legge press på sidene av motstanderens hals. Blod strømmer til og fra hjernen i arterier og vener på sidene av halsen. Du kutte av blod flyte med armen. IKKE trykk direkte på motstanderens adamseplet. Dette vil kutte av seg luft og kan drepe ham.
Fem.
Trykk frem med hånden på baksiden av motstanderens hals som du klemmer din choking armen sammen. Samtidig lener litt forover med kroppen din. Dette vil stramme grepet rundt motstanderens nakke og hindre ham i å komme unna.
6.
straks gi slipp på den sovende choken hold når du føler motstanderens kropp gå haltende. Dette vil bare ta noen få sekunder. Når blodstrømmen til hjernen er kuttet av, faller en person bevisstløs. Fortsetter å kutte av blod til hjernen kan føre til permanente hjerneskader, så ikke gjør det. Det vil ta flere sekunder for motstanderen å gjenvinne bevissthet. Når han gjør det, vil han bli svært desorientert, men skal ikke ha noen varig skade.

Tips og advarsler


 • The Sleeper choke hold kan være svært farlig hvis det ikke gjøres riktig . Ikke egentlig choke folk inn i bevisstløshet for praksis-det er unødvendig. Når du gjør den sovende choke hold, vil motstanderen føler seg mørkla på mindre enn ett sekund. Det er nok. Stopp når de trykker ut.
 • Vær veldig forsiktig så du ikke trykker direkte på en motstanders adamseplet. I det virkelige liv selvforsvar situasjoner, må du huske å slippe den sovende choke hold så snart du gjengi noen bevisstløs.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør Aikido finter
  hvordan du velger en kniv for selvforsvar
  hvordan du gjør midten forgrunnen-knyttneve punch i taekwondo
  Slik streik fra en full vakt stilling i en MMA kamp
  hvordan du utfører en feinting teknikk i Jeet Kune Do
  hvordan du utfører en rett punch i karate
  hvordan du utfører en nedadgående blokk i karate
  hvordan du gjør en 360 hopping Roundhouse kick
  hvordan bruke judo teknikker for mixed martial arts
  hvordan du bruker en jo stokk