hvordan du gjør en muay thai albue

hvordan du gjør en muay thai albue

Muay Thai, også kjent som vitenskapen av åtte lemmer, har tjent beryktet som en av de mest dødelige kampstiler i tilværelsen, skyldes blant annet idrett voldelige historie, og også delvis til den nylige suksessen som den dominerende stå opp kampsport brukt i mixed martial arts konkurranser. Stilen på Muay Thai er kjent for sin bruk av albuer og knær, og for dens ødeleggende Roundhouse kick. Muay Thai benytter flere varianter av albuen streiker inkludert korset, oppover og stikke albuen streiker. Denne artikkelen vil dekke korset albuen
en
Anta en kampstilling. . Føttene skal være forskjøvet, knærne litt bøyd, og du bør være på ballen på bakre foten for mobilitet. Hendene skal dekke ansiktet, palmer i med den bakre hånden dekker kinnet og føre hånden et par inches foran ansiktet ditt. Haken skal være gjemt i brystet.
To.
Kjøre ut av ballen på bakre foten, pivot kroppen din mot motstanderen din. Det er her makten i streiken er generert. Det tar ikke mye makt til å påføre stor skade med en albue streik på grunn av strukturen i albuen, albue streiker ofte føre til kutt. Dette er den viktigste grunnen til at de er ulovlig i mange konkurranser.
Tre.
Snu armen horisontalt, holde albuen tett. din bicep bør berøre underarmen. Bøye håndleddet, peker fingrene mot bakken.
Fire.
Fortsett dine pivot, bringe albuen til forsiden av ansiktet ditt. Albuen skal ikke gis nesen. Dette er for effektivitet årsaker som bortkastet bevegelse kan la deg åpne en motangrep.
Fem.
Som albuen din nærmer seg målet, trekke føre hånden tilbake til kinnet. dette er å beskytte haken mens du er slående. Haken skal forbli gjemt.

Tips og advarsler


 • Denne teknikken kan målrette ethvert område av kroppen, men det vanligste området er kjeven. Et annet godt mål er solar plexus.
 • Elbow streiker er ekstremt farlig. Øv dem på en tung bag, ikke på en annen person.


 • relaterte artikler


  hvordan bruke vinkler av angrep i moderne hær combatives
  hvordan du kan være trygg med selvforsvar
  hvordan du kan perfeksjonere kampsport teknikk
  hvordan du utfører en støttende blokk i karate
  hvordan å lande en kropp kick i en MMA kamp
  hvordan du utfører en front etappe hook kick i soo Bahk do
  hvordan du gjør det i og ut hjerneslag for tai chi
  hvordan du gjør den lave knivblokk i soo Bahk do
  hvordan å kle på kendo i kampsport
  hvordan en jiu-jitsu ankelen lock