hvordan du gjør en headbutt

hvordan du gjør en headbutt

Pannen, mens en av de vanskeligste områdene av menneskekroppen, er en som mange ikke tenker som en selv forsvar våpen. Never, albuer, knær og spark er langt mer vanlig. Det er imidlertid en svært gammel afrikansk kampstil som ble fokusert på hodet rumper. Head rumper er også vanlig selvforsvar verktøy i Capoeira, en brasiliansk kampsport. Hodet rumpe er en nært hold teknikk og bør brukes fra clinch. The Clinch er utvalget av kamp der grappling kan begynne. Headbutting fra clinch lar deg beholde kontrollen over motstanderen din mens du slår ham. Kontroll og posisjonell dominans er nøkkelen for denne manøveren, som uten det, er denne teknikken mye enklere å motvirke
en
. .
Anta en kampstilling. Vekten skal være jevnt fordelt, haken skal være gjemt og hendene bør være vokter ansiktet. Den bakre hånden skal berøre ditt kinn og din føre hånden bør være noen inches foran ansiktet ditt.
To.
Tast inn en clinch med motstanderen. En hånd bør gripe kronen på motstanderens hode, søker nedadgående press som om du prøver å tvinge sin haken gjennom brystet hans. Den andre armen skal være gripende motstanderens triceps.
Tre.
Målet for denne teknikken er broen på motstanderens nesen. Det finnes noen måter å gå om dette. Den første er å senke hodet og kastet fremover og oppover, slående motstanderen med kronen på hodet.
Fire.
Dra motstanderens hodet bakover ved hjelp av håret hans som et alternativ til trinn tre. Med hånden på kronen av hodet, ta en håndfull av hår og raskt snappe hodet bakover. Samtidig ta med hodet bakover og bøy knærne. Push motstanderens hode mot deg som du våren frem, bruke panne til streik broen av motstanderens nesen. I stedet for å trekke hodet, kan du også gjøre motsatt-skyve den fremover. Den naturlige reaksjonen til folk flest er å motstå når noen gjelder slikt press. Hvis du føler at motstanderen motstå hardt, ta hånden mens du samtidig beveger hodet bakover. Launch hodet forover, slående motstanderen i nesen med pannen din.

Tips og advarsler


 • Ikke prøv dette på noe annet enn en tung bag. Denne teknikken kan forårsake alvorlig skade og skal brukes til selvforsvar formål.


 • relaterte artikler


  hvordan du bruker Krav Maga ene siden plug
  hvordan å øke hastigheten og nøyaktigheten av spark i taekwondo
  hvordan du gjør en flip gjennom håndleddet fangst med nunchucks
  hvordan å bli dyktigere i kampsport gjennom visualisering
  hvordan du gjør det bakre naken choke i brasilianske jujitsu
  hvordan du gjør et tae kwon do 540 kick
  hvordan du bruker spark i moderne hær combatives
  hvordan du gjør en albue, nakke grip, kneet combo i kampsport
  hvordan du bruker tai chi 5 elementer form
  hvordan du gjør et kors choke fra guard posisjon i grunnleggende jujitsu