hvordan du gjør en hapkido offer kast

hvordan du gjør en hapkido offer kast

Den Hapkido offer kaste er et dristig trekk å ta ned en motstander ved å ta deg ned. Det innebærer å trekke motstanderen til bakken som du faller bakover og deretter sparke dem over toppen av deg mens du er på ryggen. Du kan deretter drive motstanderen over hodet og overgangen til en "bakken og pund. " Den Hapkido offer kaster krever timing, selvtillit og perfekt teknikk

Du trenger:.
Bag eller ryggsekk


en
Grab motstanderen godt av begge kunstsilke. . Dette er viktig siden du skal trekke dem ned med armene. Hvis du har en løs grep eller deres klær tårer du ikke vil være i stand til å bringe dem ned. Vær sikker på at grep er solid.
To.
Sette en av føttene på innsiden av motstanderens hoften. Dette bør være omtrent midtveis mellom deres hoftebenet og lyske. Sørg for at foten er plantet deres solid siden det er foten du vil bruke til å presse motstanderen ut av deg.
Tre.
Sitt ned og dra motstanderen ned med deg. Siden foten din er plantet i hoften sin de vil ikke ha mulighet til å falle på toppen av deg. I stedet vil de bøy i hoften, mister balansen og faller fremover.
Fire.
Kick motstanderen rett opp når du føler vekten skifte til foten din. Du må gjøre dette som en del av roll bakover. Fremdriften generert ved å sitte ned og trekke motstanderen din med deg vil drive dem fremover. Ved å sparke motstanderen oppover vil de fly opp og over deg.
Fem.
Bruk momentum og fortsetter å rulle bakover. Når motstanderen treffer bakken over hodet, sparke beina bakover over hodet ditt mens du fortsetter å holde på med armene. Dette vil hjelpe deg å fullføre deg bakover rulle. Du vil ende opp med å sitte på motstanderens brystet.
6.
Avslutt motstanderen med jording og pund. Dette er den grunnleggende lekeplassen kampen scenario. Du sitter på motstanderen med armene under knærne. Han er hjelpeløs.
7.
Bakken og pund

Tips og advarsler


 • Timing er viktig når du utfører den hapkido offer kaste. Du må være som et hjul rulle nedover bakken. Når du trekker din motstander ned du må holde rulle bakover. Dette gjør sparker dem over hodet ditt og rullende på toppen av dem lett. Hvis du stopper momentum motstanderen lander rett på toppen av deg og du vil være i trøbbel.
 • Vær sikker på at du vet hvordan du gjør et tilbakeliggende roll og partneren din vet hvordan å falle før praktisere denne teknikken. Også prøve å øve med noen om din størrelse. Gjør det på en matte eller andre myke overflater vil redusere antall blåmerker du får.


 • relaterte artikler


  hvordan å utføre skyte til bakre hæl kroken gå i sambo
  hvordan å utføre komprimering armlås i judo
  hvordan å studere gatka i kampsport
  hvordan man skal håndtere truet med et våpen
  hvordan du bruker hapkido grunnleggende prinsipper
  hvordan du gjør en tai otosha kropp kaste i judo
  hvordan du bruker tan bo
  hvordan ta Krav Maga mental og fysisk trening
  hvordan suspendert bord bryte med albuene
  hvordan du gjør en giljotin choke i grunnleggende jujitsu