hvordan du gjør det hapkido kragen grip forsvar

hvordan du gjør det hapkido kragen grip forsvar

Den Hapkido krage ta forsvaret er en måte å immobilisere en angriper som griper deg i kragen. Den fungerer uavhengig av om angriperen griper deg fra forsiden, rygg eller side. Teknikken krever at du nå rundt angriperens arm og gjelder dreiemoment på skulderen hans. Dette er utrolig effektiv på motstandere som er omtrent på samme størrelse som deg. Det er noe mindre effektiv på angriperne som er vesentlig høyere eller kortere enn du
en
Slå kroppen slik. at du står på siden mot angriperen og du er begge vender på samme måte. (Hvis du både besluttet å begynne å spasere, ville du hodet i samme retning. ) Hvis angriperen er foran deg, snu vekk fra armen han er fanget deg med. Hvis angriperen er bak deg, slår mot innsiden av hans gripe armen. Hvis angriperen griper din krage fra siden og du møter på samme måte, er du allerede på plass.
To.
Whip armen som er nærmest angriperen i en stor sirkel . Gjør dette ved først å flytte armen opp og frem, deretter tilbake og forbi hodet ditt, og deretter rundt og opp igjen. Gjør dette i en væske og svært raske bevegelser. Du er sirkle angriperens arm med dine fra front til tilbake til forsiden igjen.
Tre.
Møt angriperens arm over albuen og krank armen rett opp. Gjør dette hardt og så høyt opp i himmelen som du kan. Angriperen skal fortsatt være å holde på kragen din. Dette vil fange armen i en svært ubehagelig stilling. Når du skyter armen mot himmelen, presser den albuen opp. Siden hennes hånd er fanget, er alle moment brukt på skulderen hennes. Angriperen vil stige til henne tærne og skrike i smerte når du gjør dette.
Fire.
Pivot på foten som er nærmest til angriperen. Slå kroppen din mot ham og skritt bak bena med den andre foten. Du skal nå være vendt mot angriperen.
Fem.
Bruk momentum i å svinge rundt for å møte angriperen og dunk henne hardt i midten av brystet med den andre armen. Hun vil allerede være på tærne fra smerten i skulderen dreiemoment. Siden foten din er bak bena, vil dunk på brystet kjøre henne bakover i bakken.
6.
Slipp skulderen moment som angriper faller bakover. Han vil bli så lamslått av hva som nettopp skjedde at du kan gjøre hva du vil.

Tips og advarsler


 • spy en persons skulder kan rive muskler, sener og leddbånd . Praktisere denne teknikken langsomt og forsiktig så du ikke skader din partner.


 • relaterte artikler


  hvordan du får grunnleggende utstyr for personalet å bekjempe
  Super Bowl fotball forskrifter
  hvordan å flykte fra en front headlock med kung fu
  hvordan å kle for kung fu
  hvordan trene med Shaolin munker
  hvordan du utfører en vind blåser lotus blader bevegelighet i tai chi
  hvordan bli en shaolin munk
  hvordan du bruker en vinge chun tredukke
  hvordan du bruker en ninjutsu sverd
  Slik velger du et martial arts skole