hvordan du gjør det hapkido jakkeslaget grip forsvar

hvordan du gjør det hapkido jakkeslaget grip forsvar

Det er vanlig for en mobber å fange noen av begge kunstsilke. Mobberen får to hånd fulls med skjorte og forsøk på å skremme personen. Den Hapkido jakkeslaget ta forsvaret er en måte å unngå denne situasjonen. Ikke bare stopper det mobberen fra å angripe, gjør det ham til å betale for å våge å gjøre det
en
Kick angriperen i leggen. Dette er ment å distrahere angriperen fra den virkelige teknikken. For den split sekund etter du sparker angriperen i leggen han vil tenke om smerten. Du kan deretter utføre Hapkido jakkeslaget grip forsvar ganske lett.
To.
Straks ta en av angriperens hendene på jakkeslaget med motsatt hånd. Du gjør dette ved å nå over kroppen din over toppen av begge angriperens armer. Plasser håndflaten oppå baksiden av angriperens hånd. Det spiller ingen rolle hvilken hånd du bruker hvis angriperen holder til jakkeslaget med begge hender. Du må bare sørge for at du er fanget hånden på motsatt side av kroppen. Du prøver å hindre angriperen fra å dra hånden vekk. Du må hånden for å fullføre teknikken.
Tre.
Kast den andre armen helt over toppen av motstanderens hender den andre veien. Samtidig steg tilbake og snur kroppen sidelengs. Du vil bli svingbare kroppen din på forsiden beinet. Hold kaste armen over til angriperens hånd er du holder er under armen pit.
Fire.
Snap kroppen din nedover med all vekten din. Du må gjøre dette på akkurat i det øyeblikket motstanderens hånd som du holder i rett vinkel mot bakken. Tommelen må peke nedover, og den lille finger opp. Siden hans hånd er låst av armen pit og hånden din, alle dine vekten vil komme ned på håndleddet hans.
Fem.
Skyv bakre foten bakover når du kommer ned på angriperen håndleddet. Sliding trekker bakover angriperen ut av balanse og fokuserer innvirkning på håndleddet hans. Hvis du gjør dette på en rask, tempo angriperens håndleddet vil bryte.

Tips og advarsler


 • Nøkkelen til denne teknikken er posisjonen til angriperens håndleddet . Det må være slått helt over med den lille finger pekte mot himmelen. Hvis håndleddet er ikke i rett vinkel mot bakken håndleddet vil bare bøye opp eller ned. Håndleddene ikke bøye veldig langt sidelengs. Dette er nøkkelen til Hapkido jakkeslaget grip forsvar.
 • Når praktisere Hapkido jakkeslaget grip forsvar, gjør det sakte og forsiktig. Det er lett å skade noen når du gjør denne bevegelsen.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en taekwondo hopper tilbake Roundhouse kick
  hvordan du gjør lok dim velsignelse kwan i Wing Chun
  hvordan å bøye med en Bo stab
  hvordan du får en MMA trening
  hvordan å uttale Capoeira
  hvordan å massere øvre rygg og skuldre for martial kunstnere
  hvordan de skal forsvare mot en kniv angrep
  hvordan å passere en motstander er halve vakt
  hvordan boks som mike tyson
  hvordan du gjør et håndledd lås