hvordan du bruker et magasin som en improvisert defensive våpen

hvordan du bruker et magasin som en improvisert defensive våpen

Den grunnleggende selvforsvar filosofi er at det er bedre å møte en motstander da væpnede med søppel enn med tomme hender. Dette har ført til en hel gren av selvforsvar viet til å bruke improviserte eller provisoriske gjenstander som våpen fokus på elementer du kan ha i nærheten eller på din person når du blir angrepet. Du har kanskje sett en film der hovedpersonen, Matt Damon, brukte en rullet opp magasin som et våpen mot en kniv-wielding leiemorder. Dette er ingen Hollywood triks. Gitt at ethvert kontor eller hjem er sannsynlig å ha noen blader liggende lett tilgjengelig betyr at dette er både en vanlig og effektiv metode for selvforsvar burde ikke noe mer effektivt som et våpen være umiddelbart tilgjengelig. Her er en guide til hvordan å forsvare seg mot en angriper ved hjelp av et magasin

Forsvar mot en kniv


1.
Rull opp bladet så tett som du klarer samtidig å skape så stor avstand mellom deg og din angriper som du er i stand til. Det er to måter du kan bruke et magasin til å forsvare deg selv, avhengig av hvordan du holder den.
To.
Hold bladet i sentrum, slik at toppen og bunnen jut fra begge ender av knyttneven din, hvis du angriper bruker en kniv eller knivstikking våpen. La angriper å begynne å stikke frem med kniven sin.
Tre.
Steg forover og til utsiden av thrust våpenet. Bruk baksiden slutten av magasinet til kroken i under angriperens håndleddet og trekke oppover å la armen opp i luften. Dette åpner opp et vindu direkte til sitt bryst og ansikt.
Fire.
Step innover, sneglet armen under motstanderens hevet arm. Bruk enden av magasinet stikk fra toppen av neven for å slå din angriper i ansiktet eller halsen. Ikke slå med den siden av bladet. I stedet bruke toppen av bladet i en thrusting bevegelse. Effekten ligner på det du ville fått hvis du kjørte i enden av en trepinne inn i angriperens halsen. Han vil mest sannsynlig falle til bakken gisper etter pusten.

Forsvar mot en Club


en.
Back opp fra angriperen å gi deg selv litt plass og tid til brette opp bladet så hardt du kan. Hold det som en liten klubb, i en ende av bladet.
To.
La angriper til å gå inn og swing på deg med sin klubb, flaggermus, eller annen vanlig våpen. Det spiller ingen rolle i hvilken retning swing kommer fra, din reaksjon vil være det samme
3
Ta et halvt skritt frem og sving magasinet til å slå motstanderen mot. . nedre underarmen, rett bak håndleddet. Avhengig av retningen på angriperens swing, kan det hende du må slå på undersiden av armen, utsiden eller innsiden. Uavhengig av swing, også slå den delen av underarmen både nærmest og direkte mot deg.
fire.
Gjenta dette så mange ganger du kan inntil angriper forsøker en halvstikk swing. Når han gjør det, steg i tett og ta tak i baksiden av angriperens håndleddet, forhindrer den fra å komme ned med off hånden.
Fem.
Strike din angriper over side av hodet eller nakken så mange ganger du kan. Disse konsekvensene vil bare ha litt mindre kraft enn det ville har vært levert hadde du brukt en solid klubb. Gjenta dette nok ganger vil motvirke en angriper, noe som fikk ham til å trekke seg tilbake.


relaterte artikler


Slik plasserer du et bord for å bryte den i kampsport
hvordan man skal forstå mixed martial arts
hvordan å forsvare seg mot et angrep mens på magen
hvordan å utføre kroken spark i soo Bahk do
hvor å hindre og ta ned en motstander i ninjutsu
hvordan du gjør en macaco
hvordan å bruke en eaku
hvordan å praktisere karate kata
hvordan å lære brasiliansk jujitsu
Slik praksis fotarbeid for tredukke