hvordan de skal forsvare mot en to overlevert front choke bruker tai chi chuan

hvordan de skal forsvare mot en to overlevert front choke bruker tai chi chuan

Tai Chi fulle navn er Tai Chi Chuan. De fleste vet det er en serie med muskel limbering øvelser. Dette er faktisk den praksis former for ekte Tai Chi Chuan, som faktisk er en meget gammel form for kampsport utviklet i Kina for flere tusen år siden. Dette martial art er lett å kjenne for sin flytende sirkulære bevegelser som ser ut milde, men hvis riktig utført kan være svært kraftig faktisk. Praksisen former av dette kampsport er mye gjort for deres limbering, styrke og stress reduserer egenskaper. . Alle passingly kjent med disse skjemaene praksis kan bruke ekte Tai Chi Chuan i en kamp situasjon med bare litt instruksjon
1
La kroppen går halte i svar på motstanderens angrep. En person naturlige tilbøyelighet er å trekke tilbake når de blir kvalt, slik at motstanderen skal trekke mot deg i bevisstløs kompensasjon for dette. Ved å gå halter er du gi deg selv et øyeblikk hvor du angriper er midlertidig ute av balanse.
to.
Løft din venstre arm rett opp over hodet og holde høyre arm ned ved din side.
tre.
Bring den flate nedre del av venstre underarm ned toppen din angriper albue fra utsiden av armene. Samtidig tråden din høyre arm opp inne i rekkevidden til angriperens andre armen til å utvide håndflaten mot venstre side av angriperen hodet. Ved å gjøre dette raskt tvinge deg din angriper å bøye til sin rett fra livet, og dette trekker han av seg sentrum av balanse og setter ham i fare. Fra dette punktet har du to valg avhengig av om du føler livet er virkelig i fare eller ikke. Trinn 4 skisserer den ikke-voldelig måte å bryte ut av Chokehold. Trinn 5 skisserer veien å bryte ut av Chokehold og uskadeliggjøre motstanderen.
Fire.
Ta din høyre fot innover og dytte bort med det og vri til venstre på livet. Clamp din høyre hånd mot den siden av motstanderens hode mens du trekker sin høyre arm utover med venstre hånd, og sving til venstre for å tvinge angriper til gulvet, brakk hold.
fem.
Grip angriper rundt nakken med høyre hånd, mens clamping på felles på hans høyre albue med venstre hånd. Ta et steg tilbake med venstre fot og trekk angriper frem og ned. Han burde bøye på livet. Som han gjør det, bak ryggen med høyre ben og kjør kneet frem og opp direkte til angriperens senket ansiktet. Denne defensive streik har kapasitet til å gjøre alvorlige og livstruende skader. Ikke bruk det lett.

Tips og advarsler


 • Øve foran speilet kan hjelpe perfeksjonere form.
 • Dette er faktisk en tilpasning av børsting kneet bevegelse.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en kung fu grip og punch
  hvordan du gjør en hapkido kick forsvar mot en straight punch
  hvordan du blir en Krav Maga instruktør
  hvordan nunchuck håndleddet spins
  hvordan å anta en kampstilling i aikido (ai-gamae)
  hvordan å koreografere en jiu jitsu rutine
  hvordan å utføre en utvendig-innvendig blokk i karate
  hvordan du gjør en hapkido bakover fall
  hvordan du gjør en front snap kick å føre hånden jab å reversere punch til å sparke nedover combo i taekwondo
  hvordan å bli en kampsport mester over natten