hvordan de skal forsvare mot en pistol holdt mot korsryggen

hvordan de skal forsvare mot en pistol holdt mot korsryggen

Det kan være tider i livet der du finner deg selv under angrepet før du innser det. Mens du er på vei hjem, kanskje noen skritt ut fra et smug og stikke en pistol i korsryggen. Av alle stillinger som du og en raner kan være i, er dette den vanskeligste å forsvare deg mot. Ryggen er bred, noe som gjør snu eller svaier forbi munningen av pistolen ineffektive. Du kan ikke se den nøyaktige plasseringen, bare føle det å grave i ryggen. Armene er trolig opp i luften, og du ville ha en tøff tid nå for våpen i alle fall. Griper du angriper er nesten umulig. Hvis angriper vil ha pengene dine eller eiendeler, den sikreste måten å gå bort uskadd, er å gi dem til ham. Dessverre ikke alle angriper er motivert av grådighet. Han vil kanskje andre ting som du ikke ville lett gi opp. I slike tilfeller, her er en måte å avvæpne motstanderen
en
Ta deg tid til å delvis øke. hendene opp og ut til siden for å vise ham at du vil følge og ikke gi ham noen problemer.
to.
Ta med høyre hånd tilbake sakte, som om du skulle tilby ham lommeboken før angriperen har mulighet til å gjøre noen krav. Selv om det ikke er der du holder lommeboken, flytter hånden på baksiden høyre lomme på buksa.
Tre.
Fortsett bringe armen bakover forbi lommen. Halvparten sving til høyre og kjør din høyre hånd og arm hardt tilbake i en halvsirkel å presse pistolen ut til siden, forhåpentligvis utover venstre hofte.
Fire.
Drive venstre hælen inn i angriperens ansikt som du er ferdig med din tur til å møte ham. Snake høyre arm under angriperens pistol arm å holde ham fra å sikte våpen på deg og ta opp en posisjon bak ham.
Fem.
Pakk din venstre arm rundt venstre side av angriperens nakken. Clasp venstre neven hardt mot overkroppen til å stramme hold. Din høyre hånd, som er under angriperens pistol arm ved albuen, skal komme over toppen av sin lavere underarmen å vikle hånden rundt den hånden som holder pistolen.
6.

Drop ned lav, bøye knærne dypt bak bilen for å tvinge angriperen å falle bakover, lander på setet i buksene. På dette punktet kan du enten beholde våpenet pekende bort fra deg selv, din angriper og noen andre i nærheten, eller du kan klemme sin pekefinger mens du holder på fat mot en av hans ben å tvinge ham til å skyte seg selv. På dette punktet vil han mest sannsynlig slippe pistol i hendene som svar på smerten. Han avvæpnet ham, vente på politiet for å komme frem.

Tips og advarsler


 • Hver kamp er situasjonen annerledes, og ingen selvforsvar teknikken er idiotsikker. Det er ingen garanti for at dette selvforsvar metoden vil fungere, men bruker det vil gi deg større sjanser til å overleve enn bare å gjøre ingenting.


 • relaterte artikler


  hvordan de skal forsvare mot en front Chokehold
  hvordan å lære Aikido hjemme
  hvordan å lære riktig teknikk grappling for en MMA kamp
  til å utføre hvordan en hæl krok
  hvordan du bruker breakfalls i moderne hær combatives
  hvordan du kan vinne en muay thai match
  hvordan du utfører en støttende blokk i karate
  hvordan å kaste en uppercut i kickboksing
  hvordan å varme opp og strekke for kung fu
  hvordan du gjør avanserte bushido kampsport