hvordan de skal forsvare mot en kniv wielding angriper

hvordan de skal forsvare mot en kniv wielding angriper

Det er tider som, til tross for vår beste innsats, befinner vi oss i farlige situasjoner som vi ikke har annet valg enn å møte. Jeg har selv blitt angrepet flere ganger gjennom ingen feil av mine egne. Hvis det ikke var for min erfaring i ulike former for ubevæpnet kamp, jeg sannsynligvis ikke ville være i live til å skrive dette. Når møtt med en bevæpnet angriper, er det absolutt ingen skam i å kjøre. Men, situasjoner regelmessig oppstå hvor dette ikke er et alternativ. Du kan bli angrepet i eget hjem eller har kjære med deg som du må forsvare. Av den grunn, her er en guide til hvordan å forsvare mot et angrep, og avvæpne en fiendtlig enkelte bærer en kniv
1 <. . br>
La angriper å komme innen kort avstand. Hans to mest sannsynlig angrep er en rett skyvekraft til brystet eller en backhanded slash på svelg eller øvre del av brystet. Hver av disse kan være stengt med det samme trekket.
To.
Hop bakover som angriperen slår, kaster tilbake hoftene og rette bena mens du lener deg forover med overkroppen. Dette vil sette angriperens målretting område av kroppen din ut av området mens du holder overkroppen i området til å streike. Samtidig kjøre forover og nedover med begge armene, krysset over hverandre ved håndleddet. Dette kalles en X-blokk. Du bør forsøke å fange toppen av motstanderens håndledd eller lavere underarm med denne blokken for å stoppe sine angrep.
Tre.
Hold motstanderens arm med X av håndleddene, og feie den ut til venstre i en halvsirkel. Samtidig steg i og sparke innsiden av motstanderens fremover ben. Dette er laget for å nummen i ben og hindre motstanderen fra å bevege seg mye i løpet av de neste par øyeblikk.
Fire.
Bytt din holdning til ansiktet til høyre for deg mens du ruller armene. Grab hans håndleddet i stedet for cradling det. I en overhead halv sirkel, roll armene opp og over så de enden mot den andre retningen. Dette vil vri motstanderens arm og satte ham i et håndledd lås.
Fem.
Hold tak i din angriper håndledd med venstre hånd, og bruk rett til å lirke kniven ut av fingrene hans. Du kan enten stikke ham med kniven eller kaste det bort.
6.
Kick innsiden av motstanderens nærmeste ben, like bak kneet, for å spenne den og kraft ham i bakken. Som angriper faller, slår hendene igjen så din høyre er kronglete hans håndleddet og ditt venstre er plassert i krysset på skulderen. Dette vil gi deg innflytelse til å tvinge ham ansikt først mot bakken. Plasser venstre kne på toppen av ryggen hans å holde ham der. Din angriperen har blitt avvæpnet og nøytralisert.

Tips og advarsler


 • Som ingen angriper kan forutsies og hver kamp er situasjonen annerledes, det er ingen garanti for at denne teknikken vil være vellykket i å forsvare deg. Det vil imidlertid øke sjansene for å overleve på møtet.


 • relaterte artikler


  hvordan sette opp en innlevering flytte i sambo kampsport
  hvordan du gjør sørlige Shaolin kung fu
  hvordan å kle for aikido
  hvordan de skal forsvare mot en bak angrep mens man sitter
  hvordan du gjør en armbar fra den monterte posisjon i grunnleggende jujitsu
  hvordan du utfører en palm blokk i tae kwon do
  hvordan du gjør en muay thai teep kick
  hvordan du bruker én etappe angrep i moderne hær combatives
  hvordan du kan utvikle perfekt balanse i kampsport
  hvordan du gjør bjørnen klem flykte i brasilianske jujitsu