hvordan de skal forsvare mot en klubb skyvekraft ved hjelp av bushido

hvordan de skal forsvare mot en klubb skyvekraft ved hjelp av bushido

Bushido Martial Arts er basert på den japanske konseptet Bushido, "The Way of the Warrior". Denne koden dikterte alle aspekter av en samurai kriger liv. Bushido Martial Arts gjenspeiler dette ved å undervise en omfattende martial art, hovedsakelig basert på forsvar, men med en solid martial tenkemåte. Den dekker også selvforsvar mot improviserte våpen og uortodokse angrep. De fleste tror at en improvisert våpen som en klubb ville bli brukt ved å svinge den. Men en hard lengde av tre eller metall drevet inn i midsection er både uventet og utrolig effektiv på rendering deg, offeret, hjelpeløse.

Du trenger:
Angriper med Club eller Rod


en
La angriper til å nærme seg og forplikte seg til stakk sin klubb på midsection din. . . Som han er akkurat begynt å lene seg fremover, ta et skritt tilbake og til venstre for å tillate thrust å feie forbi høyre side.
To.
Dekk toppen av motstanderen din ' ; s hender med din egen som klubben passerer. Sørg for å klemme tommelen på venstre hånd over motstanderens høyre hånd, så han vil være ute av stand til å gi slipp på klubben.
tre.
Bruk hælen på høyre fot til å kjøre et spark på motstanderens venstre kne. Dette er ikke ment å bryte kneet, men dette er et alternativ. I stedet er det ment å få motstanderen til å rette bena og stikke ut sin bakparten å unnslippe kick. Dette vil igjen styrke overkroppen fremover og ute av balanse, noe som gjør det lettere å dra nytte av.
Fire.
Sweep slutten av klubben i venstre hånd i en framovervendt sirkelbevegelse . Poenget med dette er å tvinge baksiden av klubben, som stikker ut fra bunnen av motstanderens høyre hånd, over toppen av håndleddet hans. Så alt du trenger gjøre er å vri klubben slik at det er rett i tråd med motstanderens høyre arm for å låse håndleddet. Som han ikke klarer å frigjøre klubben eller endre hans grepet fordi hånden din dekker sitt eget, vil han bli tvunget frem, i bakken, på kne, for å lindre presset på håndleddet hans. Det vil også gjøre ham slapp av klubben med sin venstre hånd til stødig seg på bakken.
Fem.
Pivot til høyre feie klubben langs bakken i en semi sirkel som du gjør det, kan det se ut beslektet til en avkortet golf swing. For å holde håndleddet fra å bryte, vil angriperen bli tvunget til å hoppe frem, landing flat, spredt-eagled på bakken. På dette punktet kan du trekke klubben fra den andre hånden og bruke den til å slå ham hvis du anser det nødvendig.

Tips og advarsler


 • Bushido tenkemåte er viktig fordi flertallet av selvforsvar teknikker krever rask og umiddelbar reaksjon på angrep
 • Disse instruksjonene er for høyrehendte martial kunstnere, hvis du er venstrehendt, slår den indikerte retninger i denne guiden.


 • relaterte artikler


  hvordan du utfører en kokyunage mot en bakre ta i aikido
  hvordan å koreografere en taekwondo rutine
  hvordan å lære tai chi
  hvordan man skal forstå mixed martial arts
  hvordan bruke punching teknikker for selvforsvar
  hvordan å praktisere Cheng mannen-ching tai chi form
  Slik praksis Kendo
  hvordan kompis Kiu i Wing Chun
  hvordan å treffe en raner i den nedre kroppen
  hvordan bidrag fra side kontroll i grunnleggende jujitsu