hvordan de skal forsvare mot en armlock i tai chi chuan

hvordan de skal forsvare mot en armlock i tai chi chuan

Tai Chi Chuan er en svært gammel form for kinesisk kampsport som grunnlegger er ukjent. De fleste kjenner Tai Chi som den langsomme bevegelser mennesker utfører i parker og tun. Dette er faktisk den opplæring former for Tai Chi Chuan. Den kampstil ment å bli brukt i faktiske kamp er mye raskere, men det består av opplæringen form trekk. Det er så utbredt fordi mange tror at praktiserende opplæringen skjemaene er effektiv i å fremme god helse og lang levetid. Det er også effektiv som en form for mental fokus eller meditasjon. Alle som kjenner utfører opplæring former for Tai Chi vil ikke ha problemer segueing disse bevegelsene inn i en faktisk kampstil. De som ikke har praktisert Tai Chi skal bare huske at dette kampsport er preget av glatt, sirkulær og flytende bevegelser. Her er en guide til hvordan å forsvare seg mot en arm låses ved hjelp av Tai Chi Chuan
en.
La din motstander til å ta deg i høyre håndledd, vri den innover og plasser den andre hånden oppå albuen din. Dette er en grunnleggende armlock. Armen skal holdes bak deg, og av til høyre. Din motspiller skulle øve tilstrekkelig kraft på håndleddet og albuen til at du ønsker å bøye seg fremover for å lette trykket. I denne stillingen, vil du normalt ikke kunne kjempe mot motstanderen. Flytting vil være vanskelig. Som kroppen din er utenfor sentrum eller ut av balanse, vil du ikke kunne få noen innflytelse til å jobbe deg ut av denne hold bruke intuitive eller konvensjonelle midler.
To.
Skaffe innflytelse av sentrering selv. Rett bena, og prøv å sette hoftene med dem. Det vil være mot instinktet ditt, men du må rette korsryggen også. Prøv å skyve bekkenet frem til å hjelpe med dette. Ved å gjøre dette, hindrer du motstanderen fra å kunne trykke ned på felles av albuen din. Det også repositions underarmen slik at flertallet av styrken din motstander er utøver er på beina i hånden i stedet for håndleddet selv. Selv om dette fortsatt kan være smertefullt, kan motstanderen gjøre nesten ingenting til deg ved å holde håndleddet på denne måten.
tre.
Ta noen skritt fremover. Ved å gjøre dette, holder du din motstander fra å holde dine lemmer nær kroppen hans. Dette hindrer ham fra å bruke all den innflytelse han kan mønstre fra kroppen hans. Bare musklene hans underarmen blir brukt nå.
Fire.
Ta en halv omdreining til venstre samtidig som du trekker høyre arm sammen med deg. Enten motstanderen vil slippe sitt grep eller la armene for å bli utvidet etter hvert som de går sammen med kroppen din. Hvis han holder på, vil hans høyre arm strekker, albue utover til deg.
fem.
Cup din venstre hånd over albuen, og fortsette å slå, ved hjelp av kraften av pivot å presse ham bakover så hardt du kan.

Tips og advarsler


 • Øve foran speilet kan hjelpe perfeksjonere form.


 • relaterte artikler


  hvordan å kaste et rundskriv punch
  hvordan å massere øvre rygg og skuldre for martial kunstnere
  hvordan bli verdens Hapkido foreningen
  hvordan å lage en knyttneve i karate
  hvordan du gjør jiu-jitsu kast og choker: hip kast
  hvordan du gjør en Duan chuan rutine i kung fu
  hvordan du bruker carjacking forsvaret flytter med Krav Maga
  Slik praksis Aikido
  hvordan å sparre i judo
  hvordan du gjør det kung fu sentreringskjørner