hvordan å utføre vindmølle kaste i sambo kampsport

hvordan å utføre vindmølle kaste i sambo kampsport

Sambo er en form for mixed martial arts utviklet som en sport, kamp teknikk og selvforsvar system i det tidligere Sovjetunionen. Den ble utviklet av flere Army veteraner som ble eksperter på nærkamp gjennom prøving og feiling. De ble også støttet av en rekke japanske jiujitsu og Judo mestere. Det kombinerer mange av de ulike formene for ubevæpnet kamp innfødte til områdene i det tidligere Sovjetunionen. Tilfeldigvis, hadde alle disse nærkamp grappling teknikker, noe som gjør denne kampkunsten svært lik i utseende i den gresk-romersk bryting. De to idretter forskjellig at Sambo er også en svært effektiv og brutal form for kamp med fokus på felles låser og lem pauser. Ved anvendelsen av denne artikkelen vil vi holde oss til trekk lovlig i Sambo konkurranse, spesielt Windmill Throw

Gjennomføring av Windmill Throw


en.
Begynn ved mot motstanderen. Hendene skal være åpen, opp og ut til sidene for å gi raske reaksjoner. Du bør være bøyd frem litt på livet, dypt i knærne og oppvokst på ballene dine føtter.
to.
Grip tak i motstanderens venstre erme med deg venstre hånd når du begynner å nærme him. The siste skritt du tar vil kreve fleksibilitet og presisjon som kast vil mislykkes med mindre du kan få det helt riktig.
tre.
Step fram med høyre ben som om du var i ferd med å støte kister med motstanderen. Når du gjør dette, senk deg på venstre kne og anlegg høyre fot så langt tilbake mellom motstanderens ben som du kan.
Fire.
Trekk kroppen din fremover i et kontrollert fall på setet i buksa med høyre ben. Når baken berører bakken du bør ha full lengde på høyre ben, bøyd i kneet, mellom motstanderens ben.
Fem.
Hold høyre fot fast mot bakken mens splaying ut venstre ben til siden. Din venstre beinet vil fungere som en stabilisator for kaster.
6.
Reach høyre armen opp mellom motstanderens ben å gå ut og opp som om du gripe bak på beltet. Du bør være i stand til å passe din skulder opp under skrittet.
7.
Trekk bakover hardt med venstre hånd, fortsatt fatte motstanderens ermet for å bringe ham frem over deg, ut av balanse. Skyv overkroppen bakover mot matten ved å trykke ned hardt med høyre foten som om du prøvde å hoppe med den. Samtidig rette ryggen, løfte med høyre arm og skulder å vende motstanderen hodet over hæler når du faller tilbake til matten. Da treffer matten, bør motstanderens overkropp være under hodet og øvre del av brystet som du har kastet ham til matten raskere enn du var i stand til å falle bakover.

Tips og advarsler


 • Brytere vet dette trekket å være lik en Fireman's Carry.


 • relaterte artikler


  hvordan å massere øvre magemusklene for martial kunstnere
  hvordan du gjør en side snap kick i brasiliansk Jiu-jitsu
  hvordan de skal forsvare mot en pistol med bushido
  hvordan du gjør en Bo ansatte streik i magen i hapkido
  hvordan du gjør en vri kick å fake reversere tilbake kick å snu sparke kombinasjon i tae kwon do
  hvordan å kaste en bo stab
  hvordan å reparere en nunchuck streng
  badminton regler ved Bay of Quinte Athletic Association
  hvordan å praktisere selvforsvar for det virkelige liv
  hvordan du gjør Aikido finter