hvordan å utføre tilbake turen i sambo kampsport

hvordan å utføre tilbake turen i sambo kampsport

Sambo er en form for mixed martial arts utviklet som en sport, kamp teknikk og selvforsvar system i dannet Sovjetunionen. Den kombinerer Judo og jiujitsu med mange ulike former for østeuropeiske bryting. I dag er det praktisert som en form for selvforsvar og som en sport. Som man ville forvente av en grappling martial art, må det praktiseres på svært nært hold, sitt mål er å sette motstanderen i en lås og tvinge ham til å sende inn. Som det også ble utviklet for militært bruk, har det offensive og defensive bruker, kan bryte bein og knipser ledd samt benignly immobilizing en motstander. Flyttingen som vil bli forklart i denne veiledningen, bak turen, er en åpning angrep mot en motstander laget for å bringe ham styrter til gulvet så raskt som mulig

Du trenger:.
Sparring partner
. Floor polstring.
Øv plass.


en.
Face motstanderen. Hendene skal være åpen, hevet, og ut til sidene for å gi raske reaksjoner. Du bør være bøyd frem litt på livet, dypt i knærne, og løftet på ballene av føttene.
To.
Lad motstanderen så raskt som mulig å få lagt momentum. Reach rundt motstanderens venstre skulder med høyre hånd til å gripe tak i baksiden av halsbåndet. Grab utsiden av sin høyre erme også.
Tre.
Angle din lade, slik at kroppen virkninger ut fra senter av motstanderen din. Du bør faktisk være av til motstanderens rett til høyre, som om du skulle børste forbi ham. Det er svært viktig at som du hente og lekter til motstanderen din, anlegg du føttene og len deg forover dypt å presse motstanderen ut av balanse, bue ham bakover.
fire.
Step bena slik at ryggen på hælene er forbi ryggen på motstanderens helbreder. Prøv å få hele høyre ben, fra lår ned, forbi og bak motstanderens høyre ben.
Fem.
Sweep høyre ben tilbake bak motstanderens s høyre kne, sparker bakover for å få beinet opp fra bakken og ut fra under kroppen hans. Samtidig lener overkroppen fremover, og vri den til venstre for å slippe motstanderen til bakken hardt og fort. Vær nøye med å bli balansert på venstre ben hele tiden, ellers vil du ende opp med å falle på toppen av din sparringspartner.

Tips og advarsler


 • Pass at god polstring dekker gulvet når praktisere dette trekket. Mengden kraft generert ved gulv en motstander er stor og kan resultere i skade på hofter eller rygg uten tilstrekkelig polstring på bakken.


 • relaterte artikler


  hvordan å knytte en Aikido belte
  hvordan du utfører en etappe swing trening i tai chi
  hvordan man skal bekjempe
  hvordan å studere Taijutsu
  hvordan slå med nunchucks
  new york sykkel hendelser
  hvordan du utfører en feinting teknikk i Jeet Kune Do
  hvordan du kan fortelle forskjellen mellom tempel-stil og familie-stil tai chi
  hvordan du gjør et Roundhouse kick i koden Kan kampsport
  hvordan du gjør en enkelt etappe Takedown i MMA