hvordan å utføre en fan gjennom ryggen angrep i tai chi chuan

hvordan å utføre en fan gjennom ryggen angrep i tai chi chuan

Tai Chi Chuan er en form for gammel kinesisk kampsport. I dag, vi bare vet det av den avkortede navnet Tai Chi. Det er trening form for et effektivt kampsystem. Tai Chi Chuan er preget av flytende, sirkulære, myke bevegelser. Dette er det som er kjent som en "indre" martial art. Dette er i motsetning til en "ytre" martial art slik som Kung Fu som er raskere, mer rett-lined, og voldelige. En annen stor forskjell mellom de to er at en indre kampsport som Tai Chi Chuan er fokusert på forsvar, mens en ytre kampsport er fokusert på lovbrudd. En slik defensive angrep i Tai Chi Chuan er Fan Gjennom Back Attack, som denne guiden vil forklare hvordan du utfører

Du trenger:.
Sparring partner
. Øv plass.


en.
Face din motstander innenfor rekkevidde av hverandres knyttnever. Dette angrepet er en defensiv skranke mot et direkte slag, så har motstanderen torget opp til deg som om han var boksing. Forbered deg på disken din ved å holde hendene opp foran deg i parodiering av motstanderens holdning. Heller enn overfor motstanderen hodet på, snur kroppen litt til høyre slik at du vil møte ham i en vinkel av din venstre skulder.
to.
Vent til motstanderen til å kaste en punch. Som han gjør, raskt trekke armene ut til siden, som en fan knipser åpen. Det er her denne teknikken har fått sitt navn. Piske opp og fram med venstre hånd mens motstanderen begynner å slå. Din hånd skal streike flatt mot angriperens øvre høyre torso, rett innenfor hans utstrakte arm. Å gjøre dette vil presse siden av angriperens kropp tilbake for å hindre hans punch fra landing. Det bør falle kort. Samtidig utvider høyre arm, cocked på albuen, bak til høyre.
tre.
Ta til venstre for å møte motstanderen din direkte, og steg videre forbi ham på hans høyre side. Bruk snu og trinn til å bygge momentum slik at når du begynner å hoppe over motstanderen din, kjører du den flate av albuen din inn i angriperens brystet. Hvis det gjøres riktig, bør det bære ham bakover og utenfor rekkevidde for ytterligere angrep. Denne teknikken er veldig effektiv på å svare til å gi et raskt svar på en svært aggressive angriper, og lar deg åpne opp nok plass til videre kamp. Den frarøver din angriper hans momentum og hans fordel på motstanders plutselig og uten forvarsel.

Tips og advarsler


 • Øve foran et speil kan hjelpe perfeksjonere skjemaet .


 • relaterte artikler


  hvordan å flykte fra vakten i judo
  hvordan å slå gjennom murstein
  hvordan å avvæpne en bevæpnet mann med Krav Maga
  hvordan man kan forebygge felles karate skader
  hvordan de skal forsvare at noen blir holdt med pistol
  hvordan å identifisere capoeira instrumenter
  hvordan du gjør en smerte compliance hold i kampsport
  hvordan du gjør et tilbake fall i judo
  hvordan du utfører en høy blokk i tae kwon do
  hvordan å massere nedre del av ryggen for martial kunstnere