hvordan å utføre armen vri teknikken ved hjelp av bushido

hvordan å utføre armen vri teknikken ved hjelp av bushido

Bushido er en kode som bestemmer hvordan en samurai skulle leve alle aspekter av livet sitt og hvordan han skal opptre i enhver situasjon. The Bushido martial art følger samme konsept tett ved å generere et system for angrep og forsvar for enhver situasjon. Det kan bli utført av noen av anstendig fysiske helse, uavhengig av størrelse, alder eller ferdighetsnivå. De fleste av disse teknikkene er defensive i naturen, forsvare fra et forsøk på angrep eller hold, øyeblikkelig svare med en invalidiserende angrep eller tak i din egen. Mange av disse defensive teknikkene er fortsatt ganske farlig, resulterer i ødelagte bein og andre permanente skader på angriperen. Men noen endringer kan gjøres for å sikre at disse trekkene er effektive på immobilizing eller invalidiserende angriperen uten å forårsake permanent skade. Her er en guide til hvordan å forsvare seg mot en punch eller ta sikte på torso med en godartet arm vri
1. .
Begynn med overfor din sparringspartner. Har ham tilnærming deg og ta tak i foran på skjorten som om han var i ferd med å slå deg. Pivot innover på høyre fot for å plassere på baksiden av høyre skulderbladene mot eller står overfor motstanderen bryst.
To.
Tak motstanderens håndleddet i din venstre hånd, holder den mot brystet. Bruk den andre hånden til å presse motstanderens albue over hodet ditt slik at du kan dukke hodet under armen hans mens du pivot.
Tre.
Hold på motstanderens s arm som du slår, slik at du er nok en gang overfor ham. Hold deg presset på armen som blir vridd bakover som følge av pivot din. Trykket vil tvinge motstanderen til å automatisk bøye seg fremover, senker overkroppen i et forsøk på å lette noe av styrken som utøves på armen hans. Den bør være på full forlengelse ut til sin side, med albuen vridd til å peke rett opp.
Fire.
Slipp din venstre hånd og passer motstanderens håndledd i skurken av venstre arm, passer over din egen albuen. Slipp din høyre hånd og utvide din høyre arm over toppen av motstanderens albue, slik at du er i stand til å låse hendene sammen. Dette kalles en trekant lås. Med den ene armen under motstanderens arm og den andre over, kan du legge press på den felles av motstanderens albue.
Fem.
Ta noen skritt bakover, slippe å høyre kne og guiding motstanderen ansiktet først i bakken. Med armen i trekanten låsen han ikke vil være i stand til å motstå. Press ned med høyre arm mens du trekker oppover med høyre. Dette vil legge vekt på felles av motstanderens albue, og tvang ham til å innrømme. Dette bør være tilstrekkelig til å stanse sine angrep. Husk å øve press sakte og forsiktig. Målet med denne teknikken er å stress albuen, ikke bryte den.


relaterte artikler


hvordan å lære Aikido
hvordan du utfører en kokyunage mot en straight punch i aikido
hvordan du utfører en front kick
hvordan de skal forsvare mot en klubb angrep med et kne streik
hvordan de skal forsvare mot en punch med en ankel sweep
hvordan Roundhouse sparke i muay thai boksing
hvordan å bøye med en Bo stab
hvor å forhindre vanlige Krav Maga skader
hvordan å rømme choker og bære klemmer i Krav Maga
hvordan du utfører en kniv hånd streik i karate