hvordan å bruke en veske til å forsvare deg mot en angriper bevæpnet med en kniv

hvordan å bruke en veske til å forsvare deg mot en angriper bevæpnet med en kniv

De fleste som går med sine vanlige daglige liv ikke gi mye tanke til å bli ranet eller angrepet. Vi har for mange andre ting å tenke på en dag til dag basis. Dessverre blir ranet eller angrepet tilfeldig er mye mer sannsynlig enn vi liker å tro. Som et forebyggende tiltak noen mennesker bærer våpen: en Taser, en kniv eller en pistol. Men noen ganger finner vi oss selv i situasjoner som ikke tillater slike våpen. Da jeg gikk på college var det en stående regel at ingen student kan bli funnet på campus i besittelse av et våpen, selv for selvforsvar formål. Brudd på denne regelen vil føre til oppsummering utvisning. Til denne dag jeg ikke vet hvorfor en slik regel ble aldri vedtatt. Snarere enn å forebygge kriminalitet det rett og slett betydde at bare de kriminelle var bevæpnet og resten av oss var forsvarsløs. For å bøte på situasjonen mange av oss gikk i en klasse på å lære å bruke elementer for hånden som våpen. En spesielt nyttig våpen er sekken eller vesken. Her er en guide til hvordan å forsvare seg mot en kniv wielding angriper ved å bruke en ryggsekk som et provisorisk våpen.

Du trenger:
veske eller ryggsekk


en
Begynn med det mest sannsynlige scenario ran. . . Din angriper er sannsynligvis bare noen få meter foran deg, og truer med å stikke deg med kniven sin. Hvis du har ryggsekken over begge skuldrene du ikke vil kunne gjøre mye med det. Ta av en av stroppene så raskt som mulig og hold den på din dominerende skulderen.
To.
Spin i retning av angriperens hånd som holder kniven, svingende sekken til å påvirke mot at hånden og kjører kniven ut til siden.
tre.
Fortsett spinn, slik at ryggen er vendt mot angriperen. Hold spinning og hammer baksiden av den andre albuen på undersiden av din angriper hals, eller mot tinningen. Denne delen av albuen er den vanskeligste delen av menneskekroppen. Hvis det gjøres riktig, bruker både kraft av spinn samt kraften i armen og skuldre, vil du slå til med et nivå av kraft som tilsvarer en snekker hammer som svingte.
4.
omgå rundt angriperen og fortsette å rotere slik at du kan svinge sekken inn i baksiden av angriperen skallen. Hvis posen inneholder masse bøker eller noe tungt det har sjansen til å sprekke skallen, slik at du kan komme bort eller vente på hjelp til å komme. Hvis vesken er betydelig mindre eller lettere du kan i stedet svinge posen inn på baksiden av angriperens knær, tripping ham opp og gi deg en sjanse til å kjøre.


relaterte artikler


hvordan du velger en kampsport skole
hvordan man kan forebygge felles taekwondo skader
hvordan å kaste inn en arm bar
hvordan de skal forsvare mot kanten våpen med Krav Maga
hvordan du bruker Kisa katame og ude garame i judo
hvordan de skal forsvare mot streik i moderne hær combatives
hvordan å lære en kata
hvordan du gjør en parere dobbel albue streik combo i kampsport
hvordan å utføre åttetall bo ansatte teknikker
hvordan du gjør et tilbake fall i judo