hvordan Sovelugar strupetaket forsvar i kampsport

hvordan Sovelugar strupetaket forsvar i kampsport

Den sovende choke hold forsvar er en måte å flykte fra et av de mest populære finish-off teknikker i kampsport. Forsvaret må initieres av chat en sovende choke hold er forsøkt hvis det er noe håp om å unnslippe. Når noen har deg i en sovende choke hold, er det et spørsmål om sekunder før man er bevisstløs. Den sovende choke hold forsvar skal praktiseres til det er instinktiv
en
Thrust haken mot brystet på. . en gang du føler at noen prøver å sette deg i en sovende choke hold. Hvis haken er på brystet de ikke vil kunne få sin arm rundt halsen din og vil ikke være i stand til å gjengi du bevisstløs.
To.
Reach opp med begge hender. Plasser hånden nærmest til angriperens hånd på hans choking armen over hånden hans. Legg den andre hånden på den albuen på kveles armen. Begge hendene skal være på angriperens arm som er rundt hodet.
Tre.
Klem trykket punkt nær albuen. Du kan finne denne ca 1 cm over albuen. Plasser tommelen på den ene siden av armen og langfinger på den andre siden. Klem benet mellom fingrene hardt. Prøv den på deg selv. Det gjør vondt.
Fire.
Skyv håndleddet på angriperens kvalt armen mot albuen. Gjør dette ved å plassere hånden på baksiden av hånden hans. Pakk fingrene rundt meaty delen av hånden under angriperens tommelen. Plasser tommelen mellom knokene hans og ringfinger. Skyv i retning av albuen, slik at angriperens håndleddet er bøyd. Bruk hånden trykke på trykket punkt nær albuen å strekke seg i håndleddet. Hendene skal være presser mot hverandre. Angriperen vil bli distrahert av smerten i hans håndledd og albue.
Fem.
Step bak angriperen ved å flytte til siden og svinger inni benet rundt ham. Pass på å gjøre dette på siden av den kvelende armen. Når du skritt bak ham at du vil være vendt ryggen. Skyv kvelende armen opp og over hodet ditt som du beveger deg bak angriperen.
6.
Trekk angriperens arm bak ham som du flytter bak ham. Dette bør være enkelt siden du holder hans håndledd og albue. Når armen er bak ryggen presse håndleddet opp mot hodet hans. Trip angriperen fram på ansiktet hans og følge ham i bakken. Du har nå ham på nåde din.


relaterte artikler


hvordan du gjør det ang teknikken i tai chi
hvordan du gjør martelo og rasteira capoeira ta downs
hvordan du gjør en judo kuchiki taoshi
hvordan å utføre penn lu silke reeling i tai chi
hvordan du utfører en maling av korn øvelse i tai chi
hvordan å lære deg det grunnleggende om karate
hvordan å utføre Hapkido side kick forsvar
hvordan du kan unngå en kamp som en martial artist
hvordan du utfører en kropp fall i judo
hvordan å utnytte hendene i Shaolin kung fu