hvordan Hapkido jakkeslaget choke

hvordan Hapkido jakkeslaget choke

Den Hapkido jakkeslaget choke er en måte å avskjære en motstander blodtilførselen til hjernen hans uten innpakning hendene rundt halsen hans. Det er en effektiv teknikk når grappling med en motspiller siden du kan overgangen til choken fra en grunnleggende tak i kunstsilke. Det kan avslutte en kamp raskt siden motstanderen ikke vil se det komme, og det kan sette ham i sekunder
en
. .
Grab motstanderens lapels med et kors hånd grep. Din høyre hånd skal ta sin venstre jakkeslag (fra ditt perspektiv) og venstre hånd bør ta sin høyre jakkeslaget. Armene skal være krysset foran deg.
To.
Få noen form for innflytelse. Hvis motstanderen din er på toppen av deg, plassere kneet på brystet hans. Hvis du er på toppen av ham, skreve kroppen hans. Hvis du står, presse ham mot en vegg eller annen solid gjenstand og presse inn i ham med bena.
Tre.
Direkte neven til en av dine hender mot motstanderens hals. Ideelt sett bør dette være den lommen til den siden av sin adamseplet. Siden hendene allerede knuger motstanderens lapels de er allerede i form av nevene.
fire.
Trekk-og på samme tid. Skyv knyttneve på motstanderens nakke i halsen hans. Samtidig trekker i motsatt retning med den andre hånden. Den push-pull prinsipp er et sentralt tema i kampsport. Kombinasjonen av motstridende krefter skaper mer effekt enn summen av hver på sin egen.
Fem.
Bruk innflytelse til å øke presset på motstanderens hals. Hvis utnytte kommer fra kneet på motstanderens brystet, deretter bruke det til å presse motstanderen vekk fra deg. Hvis leverage kommer av å sitte på motstanderen din, og deretter bruke den til å lene seg bakover. Hvis leverage kommer fra kjøringen inn i motstanderen med bena, så push mot motstanderens nakke. Din motstander vil bli i ekstrem smerte og bør overgi seg i løpet av sekunder.

Tips og advarsler


 • Vær svært forsiktig ved ansettelse av denne teknikken. Du kan alvorlig skade noen hvis du trykker for hardt på hisr halsen. Øv sakte med en partner. Har han trykker ut når smertene blir intense. På denne måten kan du måle trykket for å uskadeliggjøre en motstander med hapkido jakkeslaget choken uten å bli påført varige skader.


 • relaterte artikler


  hvordan capoeira mea fortøye Paz rundhus spark
  hvordan man utfører en x-blokk i karate
  Slik kjører du en turnering brakett
  hvordan du gjør en esquvas i capoeira
  hvordan du gjør en bar choke i brasiliansk Jiu-jitsu
  hvordan foten feier farten med avanserte grep i sambo kampsport
  hvordan å utføre tai chi meditative bevegelser
  hvordan du gjør en qigong self healing trening
  hvordan du gjør det Shaolin korset blokken i grunnleggende sørlige Shaolin kung fu
  hvordan de skal forsvare mot et kne angrep i kickboksing