hvordan tornado kick forsvar i kampsport

hvordan tornado kick forsvar i kampsport

Den tornado kick forsvaret er en måte å gjøre en motstander betale for å våge å tro han kunne kaste en tornado kick på deg. En tornado kick er en prangende manøver involverer en spinning hopp spark i luften. Selv om det ser spektakulært ut, er det en lav sannsynlighet kick og setter den som utfører teknikken med stor risiko. Hvis en motstander kaster en tornado kick på deg, er han viser deg at han ikke respekterer din evne til å forsvare deg selv. Vis ham ellers med tornado kick forsvaret
en.
Se etter signaler som en tornado kick kommer. Når noen kaster en tornado kick, må han først slå hans foran foten rundt og peker hans hæl på deg. Dette etterfølges av en tornado spinn med kneet sitt whipping rundt fulgt av hans sparker beinet. Noen ganger kan en martial artist vil gå inn i en tornado kick, men han trenger fortsatt å peke hælen på stepping foten på deg til å starte en tornado kick. Se etter dette. Når du ser din motstander avvikling for en tornado kick, starte ditt forsvar.
to.
steg forover og mot fronten av motstanderen din når du ser ham starte tornadoen kick. Tenk på det som glir langs en diagonal linje i den retningen motstanderen spinning. I det øyeblikket du ser ham slå sin hæl mot deg, er han forpliktet til manøveren, så du bør være i stand til å gjøre dette enkelt. Din motstander vil bli beveger seg mot, så nå ut med sin sparker beinet. Da han kommer inn i tornado spin, vil han forventer at du er stående på samme sted når han kommer rundt. Du vil ikke bli.
Tre.
Smack motstanderen i bakenden med et hopp side kick. Din motstander vil ha ryggen til deg mens han er spinning i luften. Siden du har flyttet vekk fra der han forventer at du skal være, er hans kick ubrukelig. Siden han er i luften, det er ingenting han kan gjøre for å stoppe deg.
Fire.
Trykk ut motstanderen med kick din, og trekke tilbake din sparker beinet. Dette er viktig siden motstanderen vil bli kollapser foran deg og du ikke ønsker å komme ned med ham. Siden motstanderen din er spinning i luften, vil et spark til sin tyngdepunkt ta bena ut fra under ham. Hvis du treffer ham rent, vil han falle flatt på baksiden hans.
Fem.
Følg opp med et angrep. Din motstander vil mest sannsynlig være ute av balanse med ryggen til deg. Lukk avstand og følge opp med en front kick eller scissor kick. Din motstander vil tenke to ganger før du prøver å kaste en annen tornado kick på deg.

Tips og advarsler


 • Disse trekkene skal kun utøves av erfarne kampsportutøvere.


 • relaterte artikler


  hvordan du utfører en plukke frukt øvelse i tai chi
  hvordan du gjør en Muay Thai horisontal albue streik
  hvordan du gjør en taekwondo kick Takedown
  hvordan å varme opp til å bruke nunchucks
  hvordan du gjør den høye til lave hånden øvelse for tai chi
  hvordan du bruker armen streik i moderne hær combatives
  hvordan å bære aikido i hverdagen
  hvordan du maksimerer sparring ytelser
  hvordan du får en fin sveip fra vakt
  hvordan du gjør en omvendt nedover spark i taekwondo